Τηλεοπτικός οδηγός: Αυτές οι σειρές ρίχνουν οριστικό φινάλε μέχρι τον Ιούνιο
Τηλεόραση

Τηλεοπτικός οδηγός: Αυτές οι σειρές ρίχνουν οριστικό φινάλε μέχρι τον Ιούνιο

Τηλεοπτικός οδηγός: Αυτές οι σειρές ρίχνουν οριστικό φινάλε μέχρι τον Ιούνιο

Η μυθοπλασία ανανεώνεται από τη νέα σεζόν

Οριστική αυλαία πέφτει τον Ιούνιο για 15 σειρές που αποτέλεσαν τη ραχοκοκαλιά της prime time και στο τέλος της σεζόν ετοιμάζονται για το μεγάλο φινάλε.

Σειρές που άλλες αγαπήθηκαν περισσότερο και άλλες λιγότερο με happy end ή όχι ετοιμάζονται να γράψουν τέλος με πηχυαία γράμματα.

ALPHA

Το κανάλι της Κάντζας ετοιμάζεται για σχεδόν ολική ανανέωση καθώς η μόνη παραγωγή που ενδέχεται να συνεχίσει και μάλιστα για 12η χρονιά είναι κωμωδία «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Ο «Σασμός» μετά από τρεις σεζόν και ενώ εξετάστηκε το ενδεχόμενο συνέχισής της του τελικά θα πει το οριστικό αντίο στους τηλεθεατές.

Την ίδια τύχη θα έχει και ο «Παράδεισος των Κυριών» ολοκληρώνει τον κύκλο του στη ζώνη των 20:00 μετά από δύο χρόνια προβολής.

Και το «Προξενιό της Ιουλίας» δεν θα συνεχίσει με επόμενο κύκλο, απόφαση που ήταν ειλημμένη από την αρχή από τους δημιουργούς της και τον σταθμό.

ΣΚΑΪ

Οι «Πανθέοι», η πολυδάπανη σειρά εποχής, που είχε όλα τα φόντα να διαγράψει μία καλή τηλεοπτική πορεία, δεν ευνοήθηκε εξαρχής από τον προγραμματισμό του καναλιού σημειώνοντας πολύ χαμηλές πτήσεις και ως εκ τούτου δεν πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν.

ΕΡΤ1

Η καθημερινή σειρά «Ηλέκτρα» είναι η μόνη παραγωγή που επισήμως έχει πάρει το πράσινο φως να την επόμενη σεζόν από το διοικητικό συμβούλιο της κρατικής τηλεόρασης.

Η πρόταση για τη συνέχιση της «Παραλίας» εξετάζεται και είναι πιθανόν να επιτευχθεί.

Τη Μ. Τρίτη ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος της αστυνομικής σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι».

STAR

Η κωμική σειρά «Στα σύνορα» έκανε δυναμικό ξεκίνημα στην prime time ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να συνεχιστεί την επόμενη χρονιά.

MEGA

Σταθερή αξία για τον μεγάλο κανάλι είναι στο πρόγραμμα του «Γης της ελιάς» που θα συνεχίσει για τέταρτη σεζόν και θα είναι και η μοναδική από τις σειρές τίτλοι τέλος θα πέσουν για το ναυάγιο αλλά και τη Famagusta όπως αρχικά είχε δρομολογηθεί.

OPEN

Αν και έκανε δυναμική πρεμιέρα η νέα ρομαντική κομεντί «Σαν ψέμα» δεν θα συνεχίσει καθώς δρομολογήθηκε από την αρχή για μία σεζόν.

ΑΝΤ1

Με μόνο δεδομένο ότι το κανάλι του Αμαρουσίου κρατάει ως δυνατό του χαρτί το prequel της «Μάγισσας», που έγραψε το μεγάλο φινάλε στις 15 Απριλίου, καλείται τώρα να ανανεώσει πλήρως τη ζώνη όσον αφορά τη μυθοπλασία.

Ο «Έρωτας Φυγάς» σχεδιάζει να ρίξει αυλαία παρότι δημιουργήθηκαν ελπίδες για τη συνέχισή της μετά τη μετακόμιση από το Open, Τελικά ωστόσο δεν πήρε το πράσινο φως.

Η σειρά «Ψυχοκόρες», η δραματική σειρά εποχής θα τερματίσει τη φετινή σεζόν στα 60 επεισόδια.

Στη λίστα με τις σειρές που θα ολοκληρωθούν είναι και η σειρά «Πρώτος από εμάς».

Όσο για τους «Παγιδευμένους» δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα συνεχίσουν για τρίτη σεζόν, όπως συμβαίνει στην Τουρκία με το πρωτότυπο φορμάτ. Η οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί και πιο πιθανό είναι το ενδεχόμενο ολοκλήρωσής της.

Διαβάστε επίσης

Άννα Λουιζίδη – Ψυχοκόρες: Το spoiler για το φινάλε της σειράς – «Το τέλος θα είναι ανθρώπινο…»