Alpha: Γιατρός και Μουρμούρα στην κορυφή της τηλεθέασης
Τηλεθέαση

Alpha: Γιατρός και Μουρμούρα στην κορυφή της τηλεθέασης

Alpha: Γιατρός και Μουρμούρα στην κορυφή της τηλεθέασης

Πρωτιές για τις πρεμιέρες του καναλιού

Η πρώτη ημέρα του Οκτωβρίου, ημέρα υψηλού τηλεοπτικού ανταγωνισμού, έφερε τις πρεμιέρες του Alpha στην πρώτη θέση.

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Ο γιατρός», δικαίωσαν την αναμονή του κοινού και στάθηκαν στην κορυφή της τηλεθέασης. Ο Alpha με τις σειρές μυθοπλασίας του κατέκτησε τους τηλεθεατές, οι οποίοι του έδωσαν, για μία ακόμη φορά, ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο Γιατρός

«Ο Γιατρός», το ομώνυμο ιατρικό δράμα, στην πρεμιέρα του σάρωσε τον ανταγωνισμό και απέσπασε μόνο κολακευτικά σχόλια. Η σειρά, με ποιοτικά χαρακτηριστικά που την καθιστούν μία από τις πιο ολοκλήρωνες, από κάθε άποψη, της σεζόν, γοήτευσε με το θέμα της, το οποίο είναι εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην πιο συγκινητική ερμηνεία της ζωής του, καθήλωσε με την ερμηνεία του κι έκανε τα μηχανάκια να χτυπήσουν κόκκινο!

«Ο Γιατρός» σκαρφάλωσε στην κορυφή της τηλεθέασης με 19,3% στο σύνολο κοινού και 17,6% στο δυναμικό κοινό 18-54. Επίσης στο δυναμικό γυναικείο κοινό (Γ 18-54) σημείωσε 20,9%, ενώ σε επιμέρους ανδρικό κοινό έφτασε το 26,5%. Παράλληλα 1.480.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν για 1 λεπτό με τις εξελίξεις, οι οποίες σήμερα αναμένονται να είναι συγκλονιστικές, αφού ο Ανδρέας αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στην Άννα για όσα νιώθει και πάει από το σπίτι της. Εκεί όμως τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη καθώς η Άννα δεν είναι μόνη της!

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Η πιο αγαπημένη τηλεοπτική «μουρμούρα» επέστρεψε, χθες, στις οθόνες μας για να μας κρατήσει ευχάριστη συντροφιά. Η μακροβιότερη ελληνική κωμική σειρά έκανε πρεμιέρα ανανεωμένη, με ανατροπές και κωμικές εξελίξεις, προσφέροντας όμορφες στιγμές στο κοινό, το οποίο της έδωσε την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 18,1% αλλά και στο δυναμικό γυναικείο κοινό (Γ 18-54) με 20,8%.

Επίσης, επιμέρους γυναικείο κοινό (15-24) έδωσε στην δημοφιλή σειρά την πρωτιά με ποσοστό 27,4%. Με το ανανεωμένο, γεμάτο συγκινήσεις, αγάπη, χιούμορ, αποχωρισμούς και δάκρυα, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», συντονίστηκαν 1.249.000 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό!