Το Bake Off Greece νίκησε το My Style Rocks
Τηλεθέαση

Το Bake Off Greece νίκησε το My Style Rocks

Το Bake Off Greece νίκησε το My Style Rocks

Η πρώτη μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής για το 2019 ήταν αυτή που πέρασε. Το Bake Off Greece επέστρεψε και βρέθηκε αντιμέτωπο με το My Style Rocks. Μπορεί το εμπνευσμένο από την ελληνική παράδοση Gala να είχε καλεσμένο τον ευρηματικό Λάκη Γαβαλά, όμως το ραβασάκι της Nielsen έδειξε άλλον νικητή. Η ξεχωριστή δοκιμασία στο talent show του ALPHA είχε πολύ Άκη Πετρετζίκη και κέρδισε το ενδιαφέρον.

Ο κριτής του «Bake Off Greece» πήρε θέση πίσω από τον πάγκο της κουζίνας, έπιασε σύρμα και μαρίζ, και μαγείρεψε μπροστά στους διαγωνιζόμενους, ζητώντας τους να τον ακολουθήσουν βήμα-βήμα. Θέλοντας να τους δείξει πώς να διαχειρίζονται σωστά τον χρόνο τους επέλεξε να ετοιμάσει, μέσα σε 30 λεπτά, λαχταριστά αυγά benedict με σάλτσα hollandaise και ελληνικά muffins – γρήγορα και νόστιμα ψωμάκια για πρωινό.

Τι έδειξε η Nielsen

Το Bake Off Greece σημείωσε 19,5% στο κοινό 18-54. Κέρδισε δε τις εντυπώσεις στο γυναικείο κοινό 25 με 44 ετών, όπου σημείωσε ποσοστό 24,9%. Πιο πίσω, το My Style Rocks έκλεισε με τηλεθέαση 15,9%. Ωστόσο, το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ κέρδισε τη μερίδα του λέοντος στις νεότερες γυναίκες. Στο γυναικείο κοινό μεταξύ 18 και 24 ετών, η εκπομπή με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σημείωσε 33,1%.

Την ίδια ώρα, ο ΑΝΤ1 με την ταινία κινουμένων σχεδίων “Μαδγασκάρη 3” απέσπασε ποσοστό 15,1%. Την παιδική ταινία παρακολούθησαν σε ποσοστό 45,5% παιδιά, ενώ και οι άνδρες ως 24 ετών συντονίστηκαν στον ΑΝΤ1 σε ποσοστό 29,6%.

Το STAR προέβαλε με τη σειρά του δύο ελληνικές ταινίες, τη μία μετά την άλλη. Η έγχρωμη εκδοχή της ταινίας “Το Κοροϊδάκι της Δεσποινίδος” σημείωσε 12,4%, ενώ το remake του κλασικού φιλμ “Οι Γαμπροί της Ευτυχίας” αύξησε τα ποσοστά του σταθμού, κλείνοντας στο 15,9%.