Chart Show: Top στο Twitter και στην καρδιά των τηλεθεατών τα 30 πιο επιτυχημένα ντουέτα
Τηλεθέαση

Chart Show: Top στο Twitter και στην καρδιά των τηλεθεατών τα 30 πιο επιτυχημένα ντουέτα

Chart Show: Top στο Twitter και στην καρδιά των τηλεθεατών τα 30 πιο επιτυχημένα ντουέτα

Τα πιο επιτυχημένα ντουέτα των τελευταίων 30 ετών, παρουσίασε το Σάββατο το βράδυ (7/5) η Δέσποινα Βανδή και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό ενώ σε λίγα μόλις λεπτά από την έναρξή του, το Chart Show βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trend στο Twitter.

Καλεσμένοι στο πλατό βρέθηκαν η Αλίνα Κωτσοβούλου και η Μαρία Νίκολτσιου, ενώ ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια που έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία οι: Ηβη Αδάμου, Νίκος Ζιώγαλας, Κώστας Καραφώτης, Κωνσταντίνα, Μαντώ, Τάνια Μπρεάζου, Εβελίνα Νικόλιζα, Κατερίνα Ντίνου, Ιλένια Ουίλιαμς, Παναγιώτης Ραφαηλίδης και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Από τα πιο ωραία ντουέτα της βραδιάς ήταν αυτό της Κωνσταντίνας με τον Κώστα Καραφώτη που τραγούδησαν το «Δηλητήριο» ενώ μοναδικά ερμήνευσαν το «Ο ωραίος κι η ωραία» -που έχουν πει ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Κατερίνα Κούκα- η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Μαζί με τη Δέσποινα, όπως κάθε φορά, ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος μοιράστηκαν το παρασκήνιο και ιστορίες από ντουέτα που άφησαν παρακαταθήκη στη μουσική βιομηχανία και μας εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο δημοφιλή στο κοινό.

Το μουσικό σόου παραγωγής Barking Well κράτησε την prime time του Alpha ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού, φέρνοντάς την στη δεύτερη θέση, ενώ το ίδιο το σόου ήταν δεύτερο στην προτίμηση του κοινού για το βράδυ του Σαββάτου έναντι όλων των άλλων προγραμμάτων των άλλων καναλιών.

Μάλιστα από τις 12.30 το βράδυ και μετά το Chart Show κατέκτησε την πρώτη θέση μέχρι και το τέλος του σημειώνοντας ποσοστό που ξεπέρασε το 16% σε τέταρτο στο κοινό 18-54.