«Καλύτερα δε γίνεται» για τη Ναταλία Γερμανού –  Τι ποσοστά της έδωσαν τα επιμέρους κοινά;
Τηλεθέαση

«Καλύτερα δε γίνεται» για τη Ναταλία Γερμανού – Τι ποσοστά της έδωσαν τα επιμέρους κοινά;

«Καλύτερα δε γίνεται» για τη Ναταλία Γερμανού –  Τι ποσοστά της έδωσαν τα επιμέρους κοινά;

Ποια δημοφιλής σειρά βρέθηκε απέναντί της;

Οι τηλεθεατές ξέρουν πως «Καλύτερα δε γίνεται» να περάσουν και επιλέγουν Ναταλία Γερμανού όπως και αυτό το Σάββατο που η εκπομπή του Alpha έφερε άλλη μια πρωτιά στους πίνακες.

Το «Καλύτερα δε γίνεται» δέχτηκε στενό μαρκάρισμα μόνο από  τα «Φιλαράκια» του Star στα γυναικεία και αντρικά κοινά για όσοι ώρα βρίσκονταν απέναντι.

Στο δυναμικό κοινό 18-54 η εκπομπή της Ναταλίας με πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και καλεσμένη την Κατερίνα Διδασκάλου έκανε μέσο όρο 18,1%. Στο σύνολο κοινού κινήθηκε σε μέσο όρο στο 17,5%.

Στις γυναίκες 25-44 το ποσοστό της εκπομπής ήταν 19,2% και στους άντρες 25-54  12,3%.

Τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου το Star με ταινίες και αγαπημένες σειρές θέλει να χτυπήσει τον ανταγωνισμό με χαμηλό κόστος και μάλιστα τα καταφέρνει καλά όπως φαίνεται και στους πίνακες τηλεθέασης.

«Tα Φιλαράκια» -μία από τις πλέον δημοφιλείς σειρές όσες φορές κι αν παιχτεί σε επανάληψη- φαίνεται ότι έχουν ακόμη φανατικό κοινό και έκαναν στο δυναμικό κοινό 18-54 από τις 15:30 και για μισή ώρα 13,7% στο 18-54 και στις γυναίκες 25-44 έκαναν μέσο όρο 19% φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής από την Ναταλία Γερμανού. Στο δε αντρικό κοινό 25-54 η δημοφιλής σειρά έκανε 16,1%.