Κατερίνα Καινούργιου: Με το… δεξί μπήκε (και) ο Ιούνης για την εκπομπή της
Τηλεθέαση

Κατερίνα Καινούργιου: Με το… δεξί μπήκε (και) ο Ιούνης για την εκπομπή της

Κατερίνα Καινούργιου: Με το… δεξί μπήκε (και) ο Ιούνης για την εκπομπή της

Ανεβασμένες στροφές και για την Κατερίνα Καραβάτου λόγω MasterChef, πολύ χαμηλές πτήσεις για Σκορδά-Λιάγκα

Η πρώτη μέρα του Ιούνη στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές ήταν ή του ύψους ή του βάθους.

Από πολύ νωρίς η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day υπερτέρησαν έναντι των ενημερωτικών εκπομπών και σημείωσε μέσο όρο 18.0% με υψηλότερο τέταρτο στις 09:00 που κάνει την εμφάνιση του ο Δήμος Βερύκιος με πλούσιο παραπολιτικό και όχι ρεπορτάζ.

Με το δεξί μπήκε το καλοκαίρι για την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Ευτυχείτε» αφού μετά την πρωτιά που είχε στην πρωινή ζώνη για τον μήνα Μάιο και την πρώτη μέρα του Ιουνίου η εκπομπή έφτασε σε τέταρτο μέχρι και 20,5% και μέσο όρο 16,7%. Σύμφωνα με τα «καθαρά» νούμερα τηλεθέασης, η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε μπροστά από τον ανταγωνισμό με ποσοστό 17,9%.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και οι συνεργάτες τους κρατούν καθημερινά με πρωτογενή θέματα και ρεπορτάζ αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Η φετινή σεζόν της χάρισε το στέμμα της πρωινής ζώνης- και όχι άδικα- αφήνοντας πολλές φορές πολύ πίσω τον ανταγωνισμό.

Η Κατερίνα Καραβάτου με τους συνεργάτες της και χωρίς τον Κρατερό προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος στο φινάλε της σεζόν μιας χρονιάς που δεν θα την έλεγες επιτυχημένη. Η χθεσινή μέρα, με αρκετό ρεπορτάζ από το ΜasterChef και καλεσμένη τη Μαρίνα, την παίκτρια που είχε αποχωρήσει την προηγούμενη μέρα, σημείωσε «καθαρό» μέσο όρο 16,7%.

Κάτω από την βάση έμειναν χθες με μέσο όρο 8,8% το «Πρωινό» του ANT1. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά παρόλο που παλεύουν να καλύψουν πολλούς ρόλους μπροστά και πίσω από τις κάμερες δεν καταφέρνουν, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, να κερδίσουν τους τηλεθεατές.

Η Δανάη Μπάρκα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» έκανε μέσο όρο 7,2%.