Μάρτιος – Τηλεθέαση: Οι πρωτιές του Mega
Τηλεθέαση

Μάρτιος – Τηλεθέαση: Οι πρωτιές του Mega

Μάρτιος – Τηλεθέαση: Οι πρωτιές του Mega

Όσα αναφέρει το κανάλι για τον Μάρτιο

Τις πρωτιές του για τον Μάρτιο δημοσίευσε το Μega. Σύμφωνα με το απολογιστικό δελτίο Τύπου του καναλιού, «η επιβράβευση των τηλεθεατών στο κανάλι και το πρόγραμμά του μεταφράστηκε, και τον Μάρτιο, σε υπεροχή έναντι του ανταγωνισμού και διατήρηση της πρώτης θέσης με μέσο όρο 13,5% στο σύνολο του κοινού.

Το MEGA κατέχει ηγετική θέση και στην prime time από τον Σεπτέμβριο του 2023. Με μέσο όρο 16,6% στο σύνολο του κοινού επικράτησε και τον Μάρτιο του ανταγωνισμού με διαφορά 3,8 και πλέον ποσοστιαίων μονάδων (ALPHA 12,8%, ΣΚΑΪ 12,3%,  ANT1 10,8%, STAR 10,8%,  ΕΡΤ1 4,5%, OPEN 3,5%).

Το MEGA κάνει πρωταθλητισμό και στην ενημέρωση. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ  αλλά και οι εκπομπές Live News, Κοινωνία Ώρα MEGA και MEGA Σαββατοκύριακο διατηρούν ακλόνητα τα πρωτεία τους  στους πίνακες τηλεθέασης, καλύπτοντας την καθημερινή ειδησεογραφία με την ίδια συνέπεια και εγκυρότητα που τους αναγνωρίζουν εδώ και χρόνια οι πολίτες» αναφέρεται.

Το κανάλι έδωσε αναλυτικά στοιχεία για τις 3 βασικές σειρές του και το Φως στο τούνελ.

Famagusta: Σημείωσε πρωτιά τόσο στο σύνολο του κοινού με μέσο όρο 26,3%, όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 18,6%. Η κάλυψη έφτασε τους
2 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Η γη της ελιάς: Η σειρά ήταν πρώτη και τον Μάρτιο με ποσοστό 21,4% στο σύνολο του κοινού. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1,6 εκατομμύρια τηλεθεατές. Στο δυναμικό κοινό, η σειρά κατέγραψε ποσοστό 13,2%.

Το Ναυάγιο: Η δραματική σειρά ήταν πρώτη με ποσοστό 19,6% στο σύνολο του κοινού, καταγράφοντας σημαντική άνοδο συγκριτικά με τον Φεβρουάριο. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Φως στο Τούνελ: Σημείωσε πρωτιά και τον Μάρτιο με ποσοστό 19,5% στο γενικό σύνολο και 16,1% στο δυναμικό κοινό
18-54. Το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες και τις αποκαλύψεις της βραβευμένης δημοσιογράφου με την μέση κάλυψη να πλησιάζει τους 1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές.