Mega: Οι πρωτιές της ενημέρωσης στην τηλεθέαση της Δευτέρας 4/9
Τηλεθέαση

Mega: Οι πρωτιές της ενημέρωσης στην τηλεθέαση της Δευτέρας 4/9

Mega: Οι πρωτιές της ενημέρωσης στην τηλεθέαση της Δευτέρας 4/9

Η ανακοίνωση του καναλιού

Τις πρωτιές του στην ενημέρωση ανακοίνωσε το Mega για τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.

Η «Κοινωνία Ώρα MEGA» κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης, επικρατώντας του ανταγωνισμού με ποσοστό 19,8% στο δυναμικό κοινό 18-54. Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA κατέγραψε ποσοστό 14,5% στο σύνολο του κοινού.

Τη σκυτάλη της ενημέρωσης πήρε το μεσημβρινό δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» που παρουσιάζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου, με αναλυτικά ρεπορτάζ από την χθεσινή ημέρα που έφεραν τον τηλεοπτικό σταθμό στην πρώτη θέση με 15% στο δυναμικό κοινό 18-54. Στο σύνολο του κοινού οι ειδήσεις του MEGA το μεσημέρι σημείωσαν ποσοστό 11,9%.

Ακολούθησε το Live News του Νίκου Ευαγγελάτου που κυριάρχησε στην ζώνη μετάδοσής του με ποσοστό 18,9% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 19,2% στο σύνολο του κοινού.

Την αναλυτική και ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας της ημέρας κατέγραψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Ράνια Τζίμα και βασικό σχολιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη. Οι τηλεθεατές επιβράβευσαν το ενημερωτικό team του MEGA, οδηγώντας το στην κορυφή με 18,5% στο δυναμικό κοινό 18-54. Οι ειδήσεις του σταθμού απέσπασαν ποσοστό 15,5% στο σύνολο του κοινού.