Mega: Συγκίνηση, συναίσθημα και μοναδικό θέαμα σύγχρονης αισθητικής, η Πρωτοχρονιά με τον Αντώνη Ρέμο
Τηλεθέαση

Mega: Συγκίνηση, συναίσθημα και μοναδικό θέαμα σύγχρονης αισθητικής, η Πρωτοχρονιά με τον Αντώνη Ρέμο

Mega: Συγκίνηση, συναίσθημα και μοναδικό θέαμα σύγχρονης αισθητικής, η Πρωτοχρονιά με τον Αντώνη Ρέμο

Η τηλεθέαση μοιράστηκε ανάμεσα σε Mega και ΣΚΑΪ, παρ' όλη τη μεγάλη διαφορά στο lead in

Την πιο διαφορετική Πρωτοχρονιά που έχουμε ζήσει ποτέ, με νέα δεδομένα εξαιτίας της πανδημίας, η μουσική βραδιά με τον Αντώνη Ρέμο κέρδισε τις εντυπώσεις και το τηλεοπτικό κοινό, ξεχωρίζοντας ανάμεσα στα μουσικά προγράμματα της βραδιάς και δημιουργώντας το δυνατότερο trend στα social media.

Η «Πρωτοχρονιά με το Mega», μια μουσική βραδιά με τον κορυφαίο Έλληνα λαϊκό ερμηνευτή της χώρας μας, τη Ρούλα Κορομηλά στο τιμόνι της παρουσίασης και μια σειρά από ξεχωριστούς προσκεκλημένους, όπως ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Εβελίνα Παπούλια, η Κατερίνα Παναγοπούλου, η Κατερίνα Γερονικολολυ και η Δανάη Μπάρκα, σημείωσε μέσο όρο 16,4% εκτοξεύοντας τον μέσο όρο του τηλεοπτικού σταθμού μια πολύ ανταγωνιστική βραδιά, που το τηλεοπτικό κοινό κάθε ηλικίας ήταν μαζεμένο στα σπίτια.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αναφορά του τραγουδιστή στην πρώτη γνωριμία του με την Ρούλα Κορομηλα, με την οποία παρουσίασαν μαζί το χθεσινό εορταστικό ρεβεγιόν, ταξιδεύοντας πίσω στον χρόνο, στο 1995.

«Θέλω να πάμε σε μια στιγμή πολύ αγαπημένη δική μου και μια στιγμή που έμελλε να γράψει και την δική της ιστορία, μια πολύ ξεχωριστή ιστορία στην καριέρα μου. Θα σας πάω κάποια χρόνια πίσω. Τότε που εκείνη τη στιγμή αυτός ο άνθρωπος βρέθηκε στον δρόμο μου, με πήρε από το χέρι και με παρουσίασε σε όλη την Ελλάδα», είπε ο Αντώνης Ρέμος για την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μέσα από το «Μπράβο» που προβαλλόταν τότε στο MEGA. Με αυτή τη δήλωση ο Αντώνης Ρέμος υποδέχθηκε στη σκηνή την Ρούλα Κορομηλά, που επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από πολλά χρόνια ειδικά για τη χθεσινή Πρωτοχρονιά με το Mega.

Με φρέσκια σκηνοθετική προσέγγιση, μοντέρνα αισθητική, τις μοναδικές μελωδίες του Ρέμου και μια παρέα απρόσμενων καλεσμένων, η «Πρωτοχρονιά με το Mega» διαφοροποιήθηκε από την κλασική συνταγή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά», που δεν έχει ξεφύγει από το μοντέλο εκπομπής που ξεκίνησε πριν 16 χρόνια.

Η τηλεθέαση τελικά μοιράστηκε ανάμεσα σε Mega και ΣΚΑΪ, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι μικρή στο δυναμικό κοινό.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι το εορταστικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ πήρε πολύ μεγαλύτερο lead in από αυτό του Αντώνη Ρέμου.

Έτσι, το εορταστικό «Πρωτοχρονιά με το Mega» πήρε lead in μόλις 7,8% ενώ η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» πήρε lead in 16%.