Mega – Tηλεθέαση Οκτωβρίου: Πρωτιά για το κεντρικό του δελτίο
Τηλεθέαση

Mega – Tηλεθέαση Οκτωβρίου: Πρωτιά για το κεντρικό του δελτίο

Mega – Tηλεθέαση Οκτωβρίου: Πρωτιά για το κεντρικό του δελτίο

Όλες οι πρωτιές που κατέγραψε το κανάλι στους πίνακες

Mε πρωτιά έναντι του ανταγωνισμού έκλεισε και ο Οκτώβριος για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega σύμφωνα με τα στοιχεία που παρείχε το κανάλι.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «Mega Γεγονότα» κυριάρχησε στην τηλεθέαση με 395.000 τηλεθεατές. Ακολούθησαν: ΣΚΑΪ 384.000, STAR 347.000, ALPHA 336.000, ANT1 283.000, OPEN 273.000, ΕΡΤ1 187.000.

Ταυτόχρονα, οι ειδήσεις του Mega ήταν πρώτες με μέσο όρο 12,4% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Να θυμίσουμε ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού παρουσιάζει η Ράνια Τζίμα από Δευτέρα έως Πέμπτη, η Κατερίνα Παναγοπούλου την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, ενώ βασικός σχολιαστής είναι ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Πρωτιά για το Live News

Πρωτιά όμως κατέγραψε -σύμφωνα πάντα με τα συγκεντρωτικά στοιχεία του καναλιού-  και το Live News που παρέμεινε στην πρώτη θέση στο σύνολο του κοινού με μέσο όρο 18,7% και την κάλυψη να ξεπερνά τους 1,4 εκατομμύρια τηλεθεατές. Στο δυναμικό κοινό 18-54, η εκπομπή κέρδισε την πρωτιά με ποσοστό 14,1%.

Η υψηλότερη απόδοση καταγράφηκε σε επιμέρους ανδρικό κοινό, όπου η εκπομπή σημείωσε ποσοστό 27%.

Η πρωτιά των σειρών του Mega

Kαι η prime time του σταθμού έδειξε τη δυναμική της έναντι του ανταγωνισμού διατηρώντας τα πρωτεία της στους πίνακες τηλεθέασης. Με μέσο όρο 17,5% στο σύνολο του κοινού, το Mega κέρδισε την πρώτη θέση στη ζώνη υψηλού ανταγωνισμού.

Συνεχίζοντας για τρίτη σεζόν την εντυπωσιακή της πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, Η γη της ελιάς εδραιώθηκε στην κορυφή σημειώνοντας και τον Οκτώβριο πρωτιά με 22,5% στο σύνολο του κοινού και την κάλυψη να αγγίζει τους 1.731.000 τηλεθεατές. Εντυπωσιακή ήταν η απήχηση της σειράς και σε επιμέρους κοινά με το υψηλότερο ποσοστό να καταγράφεται στο 32,7%.

Εξίσου επιτυχημένη είναι η τηλεοπτική κούρσα της σειράς Το Ναυάγιο, η οποία τερμάτισε και αυτόν τον μήνα πρώτη στο σύνολο του κοινού καταγράφοντας ποσοστό 20,8% και την κάλυψη να πλησιάζει τους 1,6 εκατομμύρια τηλεθεατές. Θεαματικές ήταν οι επιδόσεις της και σε επιμέρους κοινά, όπου το ποσοστό έφτασε το 28,1%.