Πρωτιές Alpha τον Νοέμβριο: Super Κατερίνα, J2US και «Σασμός» στα δυνατά «χαρτιά» του καναλιού
Τηλεθέαση

Πρωτιές Alpha τον Νοέμβριο: Super Κατερίνα, J2US και «Σασμός» στα δυνατά «χαρτιά» του καναλιού

Πρωτιές Alpha τον Νοέμβριο: Super Κατερίνα, J2US και «Σασμός» στα δυνατά «χαρτιά» του καναλιού

Αυτά είναι τα στατιστικά που έδωσε το κανάλι

Οι Alpha people και οι ομάδες τους έχουν το πρώτο λόγο στην ψυχαγωγία και το infotaintment και τον μήνα Νοέμβριο σύμφωνα με τα στατιστικά που έδωσε το κανάλι.

Ο Alpha κατέγραψε αρκετές πρωτιές έχοντας στο χαρτοφυλάκιό του δυνατά χαρτιά μεταξύ των οποίων το J2US που πρωτεύει κάθε Σάββατο, τη Super Κατερίνα και φυσικά τον βασιλιά της μυθοπλασίας, τον «Σασμό».

Οι πρωτιές του Νοεμβρίου

Όταν μιλάμε για σόου αναφερόμαστε στο απόλυτο, το μοναδικό, το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, το J2US με τον Νίκο Κοκλώνη που έχει ανεβάσει τον πήχη της διασκέδασης σε άλλο επίπεδο. Λάμψη, χιούμορ, συγκίνηση και εκπλήξεις στη συσκευασία ενός live!

2.898.000 τηλεθεατές καθηλώθηκαν τον Νοέμβριο έστω για 1 λεπτό και τραγούδησαν, διασκέδασαν με το «J2US» και του χάρισαν την πρωτιά με 17,4% στο σύνολο κοινού, αλλά και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 16,5%.

Το Happy day στον Alpha βρέθηκε και αυτόν τον μήνα στην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 19,4%. Οι άνδρες φαίνεται ότι επέλεξαν το πιο happy πρωινό για την ενημέρωσή τους, αφού του χάρισαν την πρωτιά με ποσοστό 33,8%, σε επιμέρους κοινό. Το γυναικείο κοινό σταθερά δίπλα στην εκπομπή, αφού και αυτό τον μήνα οι γυναίκες ανέβασαν την εκπομπή στο 27,1%.

Με το ζεστό της χαμόγελο και την super διάθεσή της καθημερινά η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της μας κρατά συντροφιά με θέματα επικαιρότητας, αποκλειστικές συνεντεύξεις και νέα από τη showbiz.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον μήνα Νοέμβριο τερμάτισε πρώτη στο δυναμικό κοινό 18-54 με 15,6%, αλλά και σε επιμέρους ανδρικό κοινό με 23,2%. Οι γυναίκες αγαπούν την εκπομπή και έδωσαν το παρόν και την πρωτιά για άλλη μία φορά με ποσοστό 18,8%.

Ο Νίκος Μάνεσης και το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» σημείωσε 20% μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο σύνολο κοινού για όλο τον Νοέμβριο και 16,8% στο δυναμικό κοινό 18-54, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Το «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Νοέμβριο τερμάτισε πρώτο με 18,7% στο σύνολο κοινού και με 16,8% στο δυναμικό κοινό 18-54. Η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της, με θετική ματιά, καυστικό χιούμορ, ενδιαφέροντες καλεσμένους και αποκλειστικότητες, έκαναν 1.585.000 τηλεθεατές να την δουν έστω και για 1 λεπτό.

Ο Άκης Πετρετζίκης στην πιο αγαπημένη μαγειρική εκπομπή της τηλεόρασης, το Kitchen Lab,  μοιράζεται με τους τηλεθεατές τις πιο λαχταριστές και ευφάνταστες συνταγές. Τον Νοέμβριο 1.061.000 τηλεθεατές είδαν την εκπομπή έστω για 1 λεπτό και τερμάτισε πρώτο με μέσο όρο τηλεθέασης στο σύνολο κοινού 17,7% και 13,4% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Μυθοπλασία Alpha… Alpha!

1.465.000 τηλεθεατές είδαν, έστω και για 1 λεπτό, τον «Παράδεισο των κυριών» που συνέχισε και τον Νοέμβριο να είναι πρώτος στις καρδιές μας, αλλά και στον πίνακα τηλεθέασης. Τα μυστικά, οι κρυφοί έρωτες και η λάμψη της πιο πλούσιας βιτρίνας του 1963 κέρδισαν τους τηλεθεατές, τόσο στο σύνολο κοινού με ποσοστό 20,2%, όσο και σε επιμέρους γυναικείο κοινό με 21%.

Ο «Σασμός» αποτελεί τη δημοφιλέστερη σειρά κάθε μήνα και βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση τηλεθέασης.

Για ακόμη ένα μήνα η σειρά βρέθηκε στην πρώτη θέση με 2.148.000 τηλεθεατές να συντονίζονται έστω για 1 λεπτό. Με 30,2% στο σύνολο κοινού και 28,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 ο «Σασμός» συνέχισε ακάθεκτος την πορεία του προς την κορυφή. Το γυναικείο κοινό έδωσε την πρωτιά και αυτό τον μήνα στη δημοφιλή σειρά του Alpha, με ποσοστά 32,6% (γυναίκες 18-54) και 32% (γυναίκες 25-44).