Τηλεθέαση 15/1: Πρωτιά για Καινούργιου – Σάρωσε το MasterChef – Οι νικητές και οι χαμένοι της μέρας
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση 15/1: Πρωτιά για Καινούργιου – Σάρωσε το MasterChef – Οι νικητές και οι χαμένοι της μέρας

Τηλεθέαση 15/1: Πρωτιά για Καινούργιου – Σάρωσε το MasterChef – Οι νικητές και οι χαμένοι της μέρας

Τι είδε το δυναμικό κοινό; H πρώτη κόντρα των ριάλιτι και των σειρών

Ενδιαφέρον αρχίζουν και αποκτούν πλέον τα πράγματα στους πίνακες τηλεθέασης με την έλευση και του MasterChef στην prime time.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, στην πρωινή ζώνη, η Κοινωνία Ώρα Mega και η Σταματίνα Τσιμτσιλή κρατούν τα πρωτεία στο δυναμικό κοινό την ώρα προβολής τους.

Η πρωτιά παρέμεινε χτες στον Alpha και στη ζώνη 10-1 με την Κατερίνα Καινούργιου να περνάει μπροστά όχι μόνο στο 18-54 αλλά και στα επιμέρους κοινά, με την εκπομπή της να έχει έντονο κοινωνικό χαρακτήρα λόγω της επικαιρότητας.

Η Ζήνα Κουτσελίνη κυριάρχησε στη μεσημεριανή ζώνη εκθρονίζοντας την επανάληψη της σειράς το Σόι σου ενώ ανεβασμένα ήταν τα νούμερα της Φαίης Σκορδά που φαίνεται ότι ευνοείται λόγω της θεματολογίας του Survivor.

Η μετακίνηση του Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα στη θέση του My Style Rocks δεν πρόσθεσε νούμερα σε κανένα από τα δύο αφού Νίκος Ευαγγελάτος και 5×5 πέρασαν μπροστά.

Πρωτιά με εξαιρετικό ποσοστό και για το Chase που έδωσε πολύ καλή πάσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για να είναι πρώτο σε νούμερα.

Πρωτιά και μάλιστα διπλή για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Εκατομμυριούχο και το The 2night Show.

Στην prime time, το MasterChef έκανε πρεμιέρα με πολύ δυναμικά νούμερα που ξεπέρασαν το 20% στο κοινό 18-54 και παρέμεινε πρώτο σε όλη τη διάρκεια μετάδοσής του. Έτσι, η πρεμιέρα των σειρών για το 2024 έμεινε πίσω, με τη Μάγισσα και τον Σασμό να το ακολουθούν, τη Γη της ελιάς στην 4η θέση και το Survivor μόλις στην 5η καταϊδρωμένο και όπως ήταν αναμενόμενο, που όμως κατάφερε να συγκινήσει το κοινό τα τελευταία τέταρτα προβολής του.

Βέβαια η αντιπαράθεση των ριάλιτι μεταξύ τους αλλά και με τις σειρές μόλις ξεκίνησε και θα έχει ενδιαφέρον πώς θα εξελιχθεί…

Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα