Τηλεθέαση 17/9: Η συνέντευξη Μητσοτάκη και η σαρωτική πρεμιέρα του Έρωτα φυγά
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση 17/9: Η συνέντευξη Μητσοτάκη και η σαρωτική πρεμιέρα του Έρωτα φυγά

Τηλεθέαση 17/9: Η συνέντευξη Μητσοτάκη και η σαρωτική πρεμιέρα του Έρωτα φυγά

Η συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Έρωτα φυγά έκαναν τη διαφορά στην τηλεθέαση

Η συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Έρωτα φυγά στο Οpen ήταν τα δύο σημαντικά σημεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς μπήκε με φόρα στη νέα σεζόν και σάρωσε στο σύνολο του κοινού με ποσοστά που σε τέταρτο ξεπέρασαν το 24% ενώ απέδωσε μέσο όρο στο Open πάνω από 20% για την ώρα προβολής του. Μάλιστα ακόμα και στο απαιτητικό δυναμικό κοινό η σειρά έκανε διψήφιο νούμερο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σειρά αυτή είναι μια τρανή απόδειξη αυτό που επισημαίνουμε πολλές φορές ότι υπάρχει σοβαρή απόκλιση ανάμεσα στα ποσοστά εκπομπών και καναλιών στο σύνολο του κοινού (που περιλαμβάνει και μεγαλύτερες ηλικίες) και το δυναμικό (18-54).

Ο Alpha- κατά τα λοιπά- ήταν ο κερδισμένος στο δυναμικό κοινό και για τη συνέντευξη Μητσοτάκη ενώ διεκδίκησε και πήρε πολλές πρωτιές μέσα στη μέρα, από τον Νίκο Μάνεση το πρωί, το double για το Σόι και το απόγευμα και στη ζώνη 8 με 9 το βράδυ.

Σαρωτική πρωτιά στο γυναικείο κοινό κατέκτησε και τη δεύτερη μέρα προβολής της η Σίσσυ Χρηστίδου με ποσοστά που ξεπέρασαν και το 30% σε τέταρτο στο γκρουπ 25-44 ενώ ανέβασε και τον μέσο όρο της στο κοινό 18-54.

Στην απογευματινή ζώνη το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης κέρδισε τις εντυπώσεις και την πρωτιά στο δυναμικό κοινό.

Όσο για την prime time στο κοινό 18-54, το Star με τον αξεπέραστο Μπακαλόγατο ξεκίνησε με πρωτιά αρχικά αλλά τελικά από τις 10 και μετά το Mega με το 50-50 πέρασε πρώτο.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα