Τηλεθέαση 18/9: Κορυφή για την Καινούργιου – Τι έκαναν οι πρεμιέρες;
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση 18/9: Κορυφή για την Καινούργιου – Τι έκαναν οι πρεμιέρες;

Τηλεθέαση 18/9: Κορυφή για την Καινούργιου – Τι έκαναν οι πρεμιέρες;

Τι είδε το δυναμικό κοινό σύμφωνα με τις πρωινές «ακαθάριστες μετρήσεις»

Όπως «έκλεισε» η περασμένη εβδομάδα, έτσι και άνοιξε, για την Κατερίνα Καινούργιου και τη «Super Κατερίνα», καθώς σύμφωνα με τους πίνακες τηλεθέασης, κατέκτησε για ακόμα μία ημέρα τη κορυφή!

Συγκεκριμένα, στην πολύ πρωινή ζώνη, το Happy Day κέρδισε κατά κράτος τους ανταγωνιστές, σημειώνοντας 20% στο δυναμικό κοινό!

Από εκεί και πέρα, η «Super Κατερίνα» σημείωσε 15,9% και κατέκτησε την κορυφή, ενώ πρώτη ήταν και στο ανδρικό κοινό με 17,5%.

Στη μεσημεριανή ζώνη, η Ελένη Μενεγάκη μπήκε με το δεξί και «έγραψε» 14,8% πιάνοντας κορυφή, ωστόσο πολύ κοντά της ήταν η επανάληψη του «Κωνσταντίνου και Ελένης» με 14,8%. Η Ζέτα Μακρυπούλια και το Ρουκ Ζουκ, στην πρεμιέρα, σημείωσε 14,4%.

Το απόγευμα, το Live News οδήγησε την κούρσα με 19,5%, ενώ ακολούθησε η πρεμιέρα του Chase με 15,7%. Το 5Χ5 στην πρώτη του σημείωσε 10,1%, το Cash or Trash 8,2% και ο Τροχός της τύχης 8,2%.

Στην prime time, η πρεμιέρα των «Πανθέων» δεν κατάφερε να κερδίσει το «Παρά πέντε» στην επανάληψη. Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ έφτασε στο 15%, ενώ η επανάληψη του MEGA 21,1%.

Πολύ σημαντική η παραμονή του Έρωτα φυγά στην πρώτη θέση στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 21%.

Στη late night, το «Πενήντα πενήντα» έφτασε το 20,6%.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

Τηλεθέαση