Τηλεθέαση 20/9: Πρώτη και με μεγάλη διαφορά η Κατερίνα Καινούργιου
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση 20/9: Πρώτη και με μεγάλη διαφορά η Κατερίνα Καινούργιου

Τηλεθέαση 20/9: Πρώτη και με μεγάλη διαφορά η Κατερίνα Καινούργιου

Η «Super Κατερίνα» κέρδισε κατά κράτος τον ανταγωνισμό στο δυναμικό κοινό

Ιδανικά ξεκίνησε η Τετάρτη για τις εκπομπές του Alpha, οι οποίες κατέκτησαν την κορυφή της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό, σύμφωνα με τις πρωινές «ακαθάριστες» μετρήσεις!

Συγκεκριμένα, η μέρα ξεκίνησε πιο happy από ποτέ, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day να τερματίζουν πρώτοι με 26%, απέναντι στο δεύτερο «Σήμερα», το οποίο σημείωσε 14,5%.

Εξαιρετικά πήγε και η Κατερίνα Καινούργιου! Η «Super Κατερίνα» οδήγησε την κούρσα της πρωινής ζώνης και πήρε απόσταση από τον ανταγωνισμό! Με 18,9% στο δυναμικό κοινό πέρασε… πολύ μπροστά από τους δεύτερους «Αταίριαστους», οι οποίοι έκαναν 12,2%, όσο περίπου και το «Πάμε Δανάη» (12%).

Για ακόμα μία φορά, η KatKen και η παρέα της, ήταν πρώτη και στην προτίμηση του αντρικού κοινού με 21,8%, ενώ μόνο οι Αταίριαστοι σημείωσαν διπλό αριθμό τηλεθέασης (10,2%).  Κορυφή βέβαια έπιασε και στο γυναικείο κοινό (25-54), όπου κατέγραψε 19,3%, ενώ δεύτερο ήρθε το «Πάμε Δανάη» με 16,2%.

Το μεσημέρι, το «Σόι σου» σε επανάληψη συνεχίζει να κερδίσει με 23,4%, ενώ το απόγευμα, Live News και Chase έφεραν το Mega στο top με 15,9% και 15% αντίστοιχα.

«Σόι» και στην prime time είχε το βράδυ της Τετάρτης, το οποίο σημείωσε 21,1%, αλλά και Champions League με την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει 16,5%.

Στη late night ζώνη, το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε ελληνική ταινία στον Alpha, η οποία έγραψε 16%.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

Τηλεθέαση