Τηλεθέαση 21/12: Στην κορυφή της late night το τελευταίο επεισόδιο του Fame Story!
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση 21/12: Στην κορυφή της late night το τελευταίο επεισόδιο του Fame Story!

Τηλεθέαση 21/12: Στην κορυφή της late night το τελευταίο επεισόδιο του Fame Story!

Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να δει πώς πέρασαν οι τέσσερις φιναλίστ τις τελευταίες ημέρες τους στο σπίτι της μουσικής ακαδημίας!

Το καλύτερο κλείσιμο έκανε το Fame Story, μία ημέρα πριν από τον μεγάλο τελικό, ο οποίος διεξάγεται σήμερα (22/12, 21:00, Star), σύμφωνα με τις πρωινές ακαθάριστες μετρήσεις τηλεθέασης.

Το μουσικό reality τερμάτισε στην κορυφή της late night ζώνης στο δυναμικό κοινό, σημειώνοντας 11,8%, ενώ δεύτερο ακολούθησε το Προξενιό της Ιουλίας με 10%.

Το Fame Story, για ακόμα μια φορά, ήρθε πρώτο στις προτιμήσεις του ανδρικού κοινού (25-44), εκεί όπου έκανε 13,2% και δημιούργησε μεγάλη διαφορά από τους ανταγωνιστές του!

Το ίδιο, συνέβη και με το γυναικείο κοινό (25-54), εκεί όπου το τελευταίο επεισόδιο μέσα από τη μουσική ακαδημία έκανε 12,9%!

Πρωινές κόντρες

Στην πολύ πρωινή ζώνη, το Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατέκτησαν την κορυφή με 17,9%, ωστόσο η μεγάλη μάχη συνέβη στην πρωινή ζώνη με το «Πρωινό» να καταγράφει 12,5% και τη Super Κατερίνα 12,3%.

Το μεσημέρι ξεχώρισε το Ρουκ Ζουκ με 21,5% και το απόγευμα όλα παίχτηκαν ανάμεσα στο Cash or Trash του 19%, στον Τροχό της τύχης του 18,6% και το Chase του 18%.

Οι νικητές της βραδιάς

Όσον αφορά στην prime time ζώνη, οι Ράδιο Αρβύλα ήρθαν πρώτοι στην ώρα τους με 18,8%, ενώ ο Σασμός κέρδισε το στοίχημα με 16,5%, έναντι της Γης της ελιάς που έκανε 14,6%.

Διαβάστε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα

Fame Story: Η μαμά της Αριστέας «κούνησε» δάχτυλο και το Twitter ενοχλήθηκε – «Εφιάλτης είναι…»