Δέσποινα Βανδή: «Την περιπέτεια υγείας του Βασίλη τη βίωσα ως ευλογία» – «Όχι, γάμο δεν θα έχουμε»
Late night shows

Δέσποινα Βανδή: «Την περιπέτεια υγείας του Βασίλη τη βίωσα ως ευλογία» – «Όχι, γάμο δεν θα έχουμε»

Δέσποινα Βανδή: «Την περιπέτεια υγείας του Βασίλη τη βίωσα ως ευλογία» – «Όχι, γάμο δεν θα έχουμε»

Όσα είπε στο After Dark για τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή ήταν καλεσμένη στο After Dark και μίλησε για τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Αρχικά αναφέρθηκε στο έμφραγμα που υπέστη και πώς το αντιμετώπισε.

«Την περιπέτεια του Βασίλη τη βίωσα ως ευλογία και όχι ως λαχτάρα. Με τον τρόπο που το βιώσαμε δεν ήταν κάτι που τρομάξαμε. Έναν πόνο ένιωσε που νόμιζε ότι είναι από στρες. Γίναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να μπω στη φάση του τι μπορούσε να πάθει. Από τη στιγμή που οι γιατροί είπαν όλα καλά, είπα “ευχαριστώ Θεέ μου”. Αυτό που σκεφτόμουν ήταν ότι θα μπορούσα να λείπω, θα μπορούσε να είχε κοιμηθεί. Ήταν αναπόφευκτο να συμβεί. Τουλάχιστον συνέβη κάτω από καλές συνθήκες. Κρατάω μόνο ευγνωμοσύνη από αυτό που συνέβη» ανέφερε.

Απαντώντας αν τώρα περισσεύει η αγάπη καθώς στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι δεν εισέπραξε πολλή αγάπη είπε:

«Ναι, τώρα περισσεύει η αγάπη. Αυτό που οφείλουμε είναι να αγαπάμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας για να το εισπράξουμε και από τους άλλους. Όταν δίνεις παίρνεις αγάπη αισθάνεσαι πληρότητα και όλο αυτό το πράγμα ρέει. Τα τελευταία χρόνια αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου.

Αγαπάω πάρα πολλά πράγματα στον Βασίλη. Ο Βασίλης είναι πολύ καλός άνθρωπος. Πηγαίνουμε συχνά στην Κρήτη, βαφτίσαμε τα παιδιά μας εκεί, μας συνέβη χωρίς να τον ξέρουμε. Ο κόσμος λέει ότι τον φοβόντουσαν λίγο λόγω των ρόλων του. Είναι ένας πάρα πολύ ήρεμος και γλυκός άνθρωπος. Ευγενέστατος, αγαπάει πάρα πολύ τον συνάνθρωπο, τους συνεργάτες του. Είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς και αυτό με γοητεύει αφάνταστα. Έχει ζήσει πάρα πολλά και έχει απομυθοποιήσει πολλά. Είναι παρομητικός και είμαι κι εγώ. Υπάρχει μία τρέλα που μου αρέσει πάρα πολύ. Ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα και σε κάποια καθόλου. Το σίγουρο είναι ότι συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Έχουμε χαρά, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η ζωή μας έχει γέλιο, αρμονία, όνειρα.

Δεν έχω καμία αγωνία για το αύριο, ζούμε για το σήμερα.

Όχι, γάμο δεν θα έχουμε! Τι θέλεις τώρα, ρε Θέμη; Δεν είναι κάτι που με απασχολεί ο γάμος. Καθόλου. Για μένα ήταν ο γάμος τα παιδιά. Δεν είναι κάτι που επιδιώκω. Γίνεται να είμαι καλά με τον άνθρωπό μου, να κρατιόμαστε από το χέρι, να πηγαίνουμε στα ταβερνάκια μας, να περνάμε καλά οι δυο μας; Αυτό με ενδιαφέρει.

Αν ο Βασίλης ήταν τραγούδι θα ήταν ο Γυρισμός» ανέφερε.

Μάλιστα όταν ο Θέμης Γεωργαντάς της έδειξε τη φωτογραφία του στο παιχνίδι «Δάγκωσε τη γλώσσα σου» εκείνη αρκέστηκε να πει «Τον θέλω».