Τηλεθέαση 28/4: Η πρεμιέρα του TV Queen, το Σόι και οι πρωινές μάχες στον πόντο
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση 28/4: Η πρεμιέρα του TV Queen, το Σόι και οι πρωινές μάχες στον πόντο

Τηλεθέαση 28/4: Η πρεμιέρα του TV Queen, το Σόι και οι πρωινές μάχες στον πόντο

Ποια τηλεοπτικά γεγονότα απασχόλησαν το δυναμικό κοινό;

Διάφορα… φαινόμενα είχαν οι πίνακες τηλεθέασης για την Κυριακή 28/4 και σίγουρα το τηλεοπτικό γεγονός που σχολιάζεται είναι η πρεμιέρα του TV Queen στο Open.

To νέο ριάλιτι του καναλιού κατάφερε να φέρει ποσοστό πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού στο δυναμικό κοινό και μάλιστα έκανε και λίγο πάνω από 10% σε τέταρτο. Μάλιστα στο επιμέρους κοινό 25-44 το ριάλιτι έδωσε μέσο όρο 10,4% με το ψηλότερο τέταρτο να ξεπερνά το 15%. Οι άντρες 25-44 έδωσαν τον υψηλότερο μέσο όρο (12,7%) και το ψηλότερο τέταρτο στο 17,4%.

Στις υπόλοιπες ζώνες τηλεθέασης, το κοινό σνόμπαρε την πρωινή ενημέρωση και προτίμησε την επανάληψη των Οικογενειακών ιστοριών. Στη ζώνη 10-1 η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Νίκος Μάνεσης έδωσαν μάχη κυριολεκτικά για λιγότερο από πόντο και τα καθαρά νούμερα θα δείξουν τον νικητή. Σύμφωνα με τις πρώτες πρωινές μετρήσεις πάντως, το Χαμογέλα και πάλι προηγείται ελάχιστα.

Η μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη πέρασε στον Alpha όπου το Καλύτερα δε γίνεται, το Kitchen Lab αλλά και το Σόι έδωσαν πρωτιά στο κανάλι για να ακολουθήσει πρωτιά και για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Νικητής στην prime time ήταν η Γη της ελιάς ακολουθούμενη από το Survivor ενώ η Famagusta κυριάρχησε στη late night όπου έκανε πρεμιέρα το Γηροκομείο του Ηλία Ψινάκη με πολύ καλό ποσοστό για τα δεδομένα του Open.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα