Τηλεθέαση 3/10: Οι ανατροπές στην prime time δίνουν το στίγμα της σεζόν;
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση 3/10: Οι ανατροπές στην prime time δίνουν το στίγμα της σεζόν;

Τηλεθέαση 3/10: Οι ανατροπές στην prime time δίνουν το στίγμα της σεζόν;

Τι είδε το τηλεοπτικό κοινό; Τα νούμερα τηλεθέασης

Ένα μήνα σχεδόν μετά την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και ενώ ακόμα δεν έχουμε δει όλες τις πρεμιέρες και ιδού πώς ανατρέπεται η τηλεθέαση σε πολλές ζώνες καθώς το κοινό μπαίνει στη διαδικασία να καταλήξει ποια προγράμματα του αρέσουν καλύτερα.

Θα τονίσουμε και πάλι σε σημείο να γίνουμε κουραστικοί ότι οι διαφορές στα νούμερα ανάμεσα στο τι βλέπει το κοινό 18-54 και το γενικό κοινό είναι αξιοπρόσεχτες σε πολλές περιπτώσεις.

Όπως για παράδειγμα στην πολύ πρωινή ζώνη όπου το Καλημέρα Ελλάδα πέρασε μπροστά στο 18-54 αλλά η Κοινωνία Ώρα Μega ήρθε πρώτη στο γενικό κοινό.

Μεγάλη κερδισμένη σε κάθε περίπτωση η Σταματίνα Τσιμτσιλή που πέρασε μπροστά από όλους με υψηλά ποσοστά στο δυναμικό κοινό.

Στη ζώνη 10-1 η μάχη μόλις ξεκίνησε αφού μπορεί η Super Κατερίνα να έμεινε ελάχιστα πίσω από το Πρωινό εξακολουθεί όμως να είναι πρώτη σε πολλά επιμέρους κοινά με ποσοστά πάνω από 20% όπως οι άντρες και οι γυναίκες 25-44 αλλά και τα νεανικά κοινά 15-34.

Ζήνα Κουτσελίνη, Ρουκ Ζουκ και Νίκος Ευαγγελάτος πέρασαν πρώτοι με άνεση στις ζώνες προβολής τους στο δυναμικό κοινό όπως και το Chase.

Στο γενικό κοινό από την άλλη, το Star έχει χτίσει μια ισχυρή ζώνη παιχνιδιών με τον Τροχό της τύχης να κυριαρχεί στα νούμερα.

Πρώτο το δελτίο ειδήσεων του Alpha και στο σύνολο του κοινού και στο 18-54.

Όσο για την prime time, είχαμε μεγάλη ανατροπή αφού το δυναμικό κοινό επέλεξε Εκατομμυριούχο κόντρα στον Παράδεισο, Μάγισσα κόντρα στον Σασμό, τον Γιατρό του Alpha κόντρα στους Παγιδευμένους.

To γενικό κοινό όμως προτίμησε Έρωτα φυγά, Σασμό, Γη της ελιάς και Γιατρό.

Από κοντά και το Ναυάγιο του Mega, δίνοντας το στίγμα για μεγάλη μάχη που θα δοθεί στη μυθοπλασία.

Στη late night ζώνη κερδισμένος βγήκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το The 2night Show.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα