Τηλεθέαση Δευτέρας 10/7: Πρώτο με διαφορά το «Καλοκαίρι #yes»
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση Δευτέρας 10/7: Πρώτο με διαφορά το «Καλοκαίρι #yes»

Τηλεθέαση Δευτέρας 10/7: Πρώτο με διαφορά το «Καλοκαίρι #yes»

Τι είδε το κοινό την πρώτη μέρα της καλοκαιρινής σεζόν για την τηλεόραση;

Η Δευτέρα 10/7 σηματοδότησε την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν για τα κανάλια. Οι περισσότερες εκπομπές είχαν ήδη αποχαιρετίσει την Παρασκευή και το νέο πρόγραμμα των καναλιών ξεκίνησε είτε με νέες εκπομπές είτε με επαναλήψεις.

Στην πρωινή ζώνη το δυναμικό κοινό αρχικά ξεκίνησε με ενημέρωση από το Σήμερα του ΣΚΑΪ, η επανάληψη της σειράς «Θα σε δω στο πλοίο» όμως πήρε τη σκυτάλη με 20άρια.

Στη ζώνη 10-1 η πρεμιέρα της νέας καλοκαιρινής εκπομπής του Open «Καλοκαίρι #yes» έγινε με το δεξί, με πρωτιά σχεδόν σε όλα τα κοινά και μάλιστα με διαφορά από τους αντιπάλους του που σε πολλές περιπτώσεις ήταν διψήφια.

Η εκπομπή στο δυναμικό κοινό έφτασε στο 15,4% φτάνοντας το 24,1% σε τέταρτο.

Ειδικά στις γυναίκες 25-54 η τηλεθέαση άγγιξε το 30% σε τέταρτο δίνοντας συνολικό ποσοστό 19%.

Η παρουσία του Νίκου Κοκλώνη που έδωσε πολλά αποκλειστικά αλλά και απαντήσεις έφερε γούρι στους νέους παρουσιαστές που θα μας κρατούν συντροφιά τα πρωινά στο νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού.

Στις υπόλοιπες ζώνες της ημέρας, η κίνηση του Star να βάλει τα Φιλαράκια νωρίς το μεσημέρι το ευνόησε στα νούμερα ενώ και ο Τροχός της τύχης παρέμεινε πρώτος στην απογευματινή ζώνη ακόμα και σε επανάληψη.

Ενδιαφέρουσα ήταν η μάχη στην prime time, με τον Σασμό να παραμένει πρώτος κόντρα στον ημιτελικό του Survivor που πέρασε μπροστά μετά το τέλος της σειράς.

Ευνοημένο και το Mega που με τις επαναλήψεις των παλιών σειρών του back-to-back κρατήθηκε σε διψήφια ποσοστά με καλύτερα αυτά του Παρά πέντε.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα εδώ