Τηλεθέαση Δευτέρας 2/10: Η πρωτιά Καινούργιου και οι καραμπόλες της prime time
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση Δευτέρας 2/10: Η πρωτιά Καινούργιου και οι καραμπόλες της prime time

Τηλεθέαση Δευτέρας 2/10: Η πρωτιά Καινούργιου και οι καραμπόλες της prime time

Τι είδε και τι δεν είδε το τηλεοπτικό κοινό;

Νέες πρεμιέρες προστέθηκαν στους πίνακες τηλεθέασης κυρίως σε ό,τι αφορά τη μυθοπλασία ώστε να διαμορφωθεί οριστικά το πρόγραμμα των καναλιών για τη νέα σεζόν και να φανεί πού θα κάτσει η μπίλια μέχρι το τέλος του χρόνου.

Στην πολύ πρωινή ενημερωτική ζώνη οι κόντρες συνεχίζονται με την Κοινωνία Ώρα Mega να επανέρχεται στην πρώτη θέση στο κοινό 18-54 και αργότερα τη σκυτάλη να παραλαμβάνει το Ηappy Day.

Mε πρωτιά ξεκίνησε την εβδομάδα της η Κατερίνα Καινούργιου που έχει τη στήριξη των νεανικών κοινών 15-44 με ανοδική πορεία και για το Breakfast αλλά και τη Δανάη Μπάρκα.

Μεγάλη η προσφορά τηλεπαιχνιδιών πλέον στην απογευματινή ζώνη, το κοινό 18-54 όμως έδειξε προτίμηση στο Cash or trash και τον Τροχό της τύχης.

Η μεγάλη μάχη πλέον δίνεται στην prime time όπου οι προσφερόμενες σειρές ήδη από τις 8 το βράδυ είναι πολλές και υπάρχει κατανομή δυνάμεων.

Αυτό που πρέπει να πούμε για πολλοστή φορά είναι οι διαφορές στα νούμερα ανάμεσα στο σύνολο του κοινού (που περιλαμβάνει και μεγαλύτερες ηλικίες) και το δυναμικό κοινό (18-54).

Έτσι για χτες, στη ζώνη 8 με 9 στο δυναμικό κοινό πέρασε μπροστά ο Εκατομμυριούχος, στο σύνολο όμως ο αδιαφιλονίκητος κερδισμένος ήταν και πάλι ο Έρωτας φυγάς.

Μετά τις 9, ο Σασμός απειλήθηκε από τη Μάγισσα αλλά παρέμεινε πρώτος στο δυναμικό ενώ ακόμα πιο ξεκάθαρη ήταν η νίκη του στο σύνολο του κοινού.

Από τους χαμένους της ζώνης οι Πανθέοι αλλά και η Φάρμα, που όμως διατηρεί ένα ποσοστό πάνω από 10% στο δυναμικό κοινό.

Στη late night ζώνη Ο γιατρός κόντραρε το Ναυάγιο και το κέρδισε ενώ το νεοεισερχόμενο Fame Story έδωσε δείγματα ότι μπορεί να διεκδικήσει καλό μερίδιο στη ζώνη αυτή.

Με το δεξί έκανε πρεμιέρα και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που πλέον προβάλλεται ακόμα πιο αργά με βασικό του αντίπαλο για χτες την πρεμιέρα της Νίκης Λυμπεράκη με τη Μεγάλη Εικόνα που ήρθε δεύτερη.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης