Τηλεθέαση Κυριακής 20/8: Οι νικητές και οι χαμένοι
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση Κυριακής 20/8: Οι νικητές και οι χαμένοι

Τηλεθέαση Κυριακής 20/8: Οι νικητές και οι χαμένοι

Τι είδε το τηλεοπτικό κοινό;

Στον δρόμο φαίνεται ότι βρήκε τους τηλεθεατές η Κυριακή καθώς για πολλούς σήμανε το τέλος των διακοπών και την επιστροφή στο κλεινόν άστυ. Έτσι οι τηλεοράσεις μάλλον έκλεισαν και η σοδειά για τα κανάλια ήταν μικρή σε τηλεθέαση αλλά είχε χαρακτηριστικούς νικητές.

Ένας εξ αυτών ο Γιώργος Αυτιάς που καθάρισε την πρωινή ζώνη με ποσοστό πάνω από 20% και στο δυναμικό και στο σύνολο του κοινού παίζοντας χωρίς αντίπαλο.

Χωρίς αντίπαλο όμως έπαιξε για άλλη μια μέρα το Σόι σου και στην απογευματινή και στην prime time ζώνη ενώ από τις 9.30 το βράδυ και μετά η πρωτιά πέρασε στα χέρια του Μega με τις επαναλήψεις του Είσαι το ταίρι μου και 50-50.

Στη late night ζώνη, τα τελευταία τέταρτα προβολής του Φονικού Όπλου 3 από τις 12 και μετά έφεραν πρωτιά στο Star ενώ διψήφιο ποσοστό απέδωσε στο κανάλι στην prime time και η επανάληψη του IQ 160.

Στον Alpha πήγε για άλλη μια μέρα η πρωτιά για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι διψήφια ποσοστά και μάλιστα πρωτιά σε τέταρτα έδωσε στην πρωινή ζώνη και στην ΕΡΤ1 η απευθείας μετάδοση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου όπου αγωνίζονται και πολλοί Έλληνες αθλητές.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα