Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι του Σαββάτου (10/2)
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι του Σαββάτου (10/2)

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι του Σαββάτου (10/2)

Τι επέλεξαν να δουν οι τηλεθεατές;

Με μονοψήφια ξεκίνησε το Σάββατο στους πίνακες τηλεθέασης και το Mega Σαββατοκύριακο να είναι η μοναδική εκπομπή με διψήφιο ποσοστό ενώ και το Τώρα μαζί κατάφερε να βρεθεί στη δεύτερη θέση στο κοινό 18-54 κόντρα στον Γιώργο Αυτιά.

Νέα είσοδο στη ζώνη 10-1 είχαμε με τον Νάσο Γουμενίδη και το Επί τόπου να μπαίνει δυναμικά σε αυτή τη ζώνη και να καταγράφει άνοδο στο ποσοστό του. Μάλιστα το πρωινό Επί τόπου έφτασε το 10,1% στο κοινό 45-54 δίνοντας επιπλέον πόντους στην εκπομπή.

Τα στελέχη του Open έκαναν κίνηση ματ και ενίσχυσαν την πρωινή ζώνη του καναλιού με μία infotainement εκπομπή για να δώσουν επιπλέον μπουστάρισμα στο πρόγραμμα.

Πρώτος στην πρωινή ζώνη αλλά με σημαντικές απώλειες στο δυναμικό κοινό ο Νίκος Μάνεσης που άγγιξε μόλις το 12%.

Στη μεσημεριανή ζώνη, η Ναταλία Γερμανού και το Καλύτερα δε γίνεται πέρασε μπροστά με ποσοστό 12,1%.

Η Αννίτα Πάνια καλωσόρισε τους τηλεθεατές στην πρεμιέρα της, Next Please, κάνοντας ένα δυναμικό ξεκίνημα σημειώνοντας 8% στο σύνολο του κοινού και διψήφια νούμερα στα τέταρτα. Ψήφο εμπιστοσύνης μάλιστα της έδωσε το αντρικό κοινό όπου το ποσοστό της έφτασε συνολικά στο 8,2%.

Ο Τροχός της τύχης κράτησε τα πρωτεία και το Σάββατο στη ζώνη του.

Ο Alpha πέρασε πρώτο στο δυναμικό κοινό στα δελτία ειδήσεων ενώ ο Εκατομμυριούχος πέρασε πρώτος στη ζώνη 8-9. Από τις εννιά και μετά το κοινό προτίμησε την ξένη ταινία του Star και κατά σειρά τα Κίτρινα Γάντια στον Alpha και τους Απαράδεκτους ενώ συμπαθητικό ήταν το ποσοστό για το Σάββατο με φίλους.

Διαβάστε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης παρακάτω

Τηλεθέαση