Τηλεθέαση: Πρωτιές τον Μάιο για τρεις παραγωγές της Barking Well Media
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Πρωτιές τον Μάιο για τρεις παραγωγές της Barking Well Media

Τηλεθέαση: Πρωτιές τον Μάιο για τρεις παραγωγές της Barking Well Media

Σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τηλεοπτικό περιβάλλον

Πολύ σημαντικές πρωτιές κατέγραψαν τον Μάιο τρεις παραγωγές της Barking Well Media αφού κέρδισαν τις εντυπώσεις και βρέθηκαν στην κορυφή της τηλεθέασης στη ζώνη μετάδοσής τους, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τηλεοπτικό περιβάλλον.

Σταθερά στην κορυφή το «Ευτυχείτε» και η Κατερίνα Καινούργιου

H καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου, βρέθηκε στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης και τον μήνα Μάιο. Η αγαπημένη πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού κοινού ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της  με μέσο όρο 17,1% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Με αιχμή του δόρατος τη γυναικεία θεματολογία κατέγραψε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό στις γυναίκες 25-54, με μερίδιο 19,1%.

Το «Ευτυχείτε» διατηρεί  σαφές προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν (Σεπτέμβριος 2020 – Μάιος 2021)  με μερίδιο 14,9% στο 18-54, ενώ  προηγείται με 1,9 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Πρωτιά για την αγαπημένη παρέα του «Έλα Χαμογέλα»

Και η Σίσσυ Χρηστίδου όμως με το «Έλα Χαμογέλα» μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών τερματίζοντας πρώτη στη ζώνη προβολής της εκπομπής, τον Μάιο.

Στο δυναμικό κοινό 18-54 σημείωσε μέσο όρο 17,8% υπερισχύοντας του ανταγωνισμού. Ακόμα υψηλότερα ήταν τα ποσοστά της στα γυναικεία κοινά, με τις γυναίκες 25-54 να σημειώνουν 23% και να αφήνουν το δεύτερο κανάλι πίσω κατά 8,6 μονάδες.

Αξιοσημείωτη είναι η άνοδος του «Έλα Χαμογέλα» σε όλα τα κοινά σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Ενδεικτικά, σημείωσε άνοδο +26% στο κοινό 18-54 και 36,6% στις γυναίκες 25-44.

Στην κορυφή από την πρώτη μέρα η «Τέλεια απόδραση»

Η «Τέλεια απόδραση» με τον Χρήστο Φερεντίνο στον Alpha, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού από τη πρεμιέρα του και συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη του πορεία, έκλεισε τον Μάϊο με πρωτιά.

Το δημοφιλές φορμάτ, παραγωγή της Barking Well Media, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε 17 χώρες στον κόσμο, βρέθηκε με άνεση στην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 σημειώνοντας μέσο όρο 14,9 %.

Την «Τέλεια απόδραση»  παρακολούθησαν 1.130.00 τηλεθεατές στο σύνολο του κοινού, έστω και για 1 λεπτό.