Τηλεθέαση Τρίτης: “Όχι πια πρωινά, μόνο ενημέρωση” φαίνεται να λέει το δυναμικό κοινό
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση Τρίτης: “Όχι πια πρωινά, μόνο ενημέρωση” φαίνεται να λέει το δυναμικό κοινό

Τηλεθέαση Τρίτης: “Όχι πια πρωινά, μόνο ενημέρωση” φαίνεται να λέει το δυναμικό κοινό

Τα μονοψήφια που προβληματίζουν και το νέο ποσοστό ρεκόρ του MasterChef

Αλλαγή ισορροπιών δείχνει να υπάρχει στην πρωινή ζώνη των καναλιών. Από τη στιγμή που ο κορονοϊός μπήκε στη ζωή μας, και το τηλεοπτικό κοινό 18-54 στράφηκε στην ενημέρωση, όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει, σχολιάζοντας τα νούμερα τηλεθέασης.

Μετά από δύο εβδομάδες επαναφοράς των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών στο πρόγραμμα των καναλιών αυτό έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρο, αφού τα νούμερά τους δε θυμίζουν σε τίποτα τα προ κορονοϊού… Σε μια τόσο ρευστή κατάσταση όμως όλα ανατρέπονται…

ΑΝΤ1

Η μέρα ξεκίνησε και πάλι καλά με πρωτιά του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ενημερωτική ζώνη με 17,7% που ήταν και το μεγαλύτερο νούμερο τηλεθέασης που σημείωσε χτες το κανάλι σε όλες του τις ζώνες στο δυναμικό κοινό. Προβληματίζει το μονοψήφιο της Φαίης Σκορδά (9,7%)  το οποίο όμως έγινε 15,5% για το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων και 17,2% για την επανάληψη του “Ρουκ Ζουκ”. Στο 11,2% το βραδινό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ 10% πήρε στην late night ζώνη το Special Report.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 10,2%

ALPHA

Άλλη μια μέρα που η Ελένη Μενεγάκη έφερε το ψηλότερο ποσοστό στο κανάλι στο δυναμικό κοινό (14,6%) αφήνοντας πίσω της τη Σταματίνα Τσιμτσιλή (10,1%), αλλά και το δυνατό μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων (13,6%). Στο 11,1% το Deal, στο 13,8% το βραδινό δελτίο ειδήσεων και στο 10,6% η εκπομπή για τον κορονοϊό που ακολουθεί το δελτίο. Στην prime time, 9,6% κατάφερε να συγκεντρώσει η προβολή της ταινίας “Έκτη αίσθηση”.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 9%

MEGA

Ενίσχυσε κι άλλο το ποσοστό του ο Νίκος Ευαγγελάτος που χτες έκανε 14,2% με το απογευματινό Live News. Διψήφιο και για το πρωινό “Ντόλτσε Βίτα”, 11,5% πήραν Singles ενώ 13,9% έκανε το “Παρά πέντε” και 10,6% το “50-50” στην prime time του καναλιού.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 8,6%

STAR

Τη μία κορυφή μετά την άλλη φαίνεται να κατακτά το MasterChef που κρατά ζωντανή την prime time και χτες στο δυναμικό κοινό έκανε ποσοστό 46,2% και έδωσε ένα προβάδισμα 12 μονάδων στο κανάλι. Μπροστά πέρασαν και οι βραδινές ειδήσεις με 19,9%, ο “Τροχός της τύχης” με 17,2% ενώ πρώτο ήταν και το Shopping Star με 19,6%. Στην πρωινή ζώνη τα πράγματα εξακολουθούν να είναι χλιαρά με τους “Κου Κου” στο 12,7% (σίγουρα καλύτερα από το “Πρωινό”) ενώ 9,8% ήτα το ποσοστό της Ζήνας Κουτσελίνη.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 22,8%

ΣΚΑΪ

Το κανάλι μπορεί να περηφανεύεται ότι ανέτρεψε την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη των άλλων καναλιών με τη δική του ενημερωτική αφού για δεύτερη συνεχόμενη μέρα είδαμε τους “Αταίριαστους” να παίρνουν πρωτιά στην ζώνη προβολής τους με 15,4%. Κατά τα λοιπά, το ψηλότερο ποσοστό του καναλιού στο δυναμικό κοινό κατέκτησε και πάλι το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με 16,2%, στο 10,5% το κεντρικό δελτίο ενώ η prime time του καναλιού εμφανίζεται αποδυναμωμένη με ποσοστά της τάξης του 5% για την επανάληψη του The Voice.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 9,2%

OPEN

Tραβούν το ενδιαφέρον του κοινού τα εμβόλιμα μονόλεπτα δελτία ειδήσεων του καναλιού στην πρωινή ζώνη που εξακολουθεί παρά τις δυσκολίες να κάνει διψήφια νούμερα. Έτσι 12,45% ήταν το ποσοστό του “Ώρα Ελλάδος”, 10,6% πήρε η Κατερίνα Καινούργιου που διατηρείται σε διψήφια ενώ 14,3% συγκέντρωσε το μονόλεπτο δελτίο των 12.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 5,7%