Την ώρα των δελτίων οι τηλεθεατές ψηφίζουν «Τροχό της τύχης»
Τηλεθέαση

Την ώρα των δελτίων οι τηλεθεατές ψηφίζουν «Τροχό της τύχης»

Την ώρα των δελτίων οι τηλεθεατές ψηφίζουν «Τροχό της τύχης»

Ένα τηλεπαιχνίδι απέναντι από τρία δελτία ειδήσεων

Τρίτη χθες και ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τον «Τροχό της Τύχης» επικράτησε σε όλα τα κοινά κόντρα στα δελτία ειδήσεων ΑΝΤ1, ΟPEN και ΑLPHA.

Ο έξυπνος προγραμματισμός του STAR να βάλει ένα τηλεπαιχνίδι απέναντι από τρία δελτία ειδήσεων αποδείχθηκε ένα σοφό εγχείρημα καθώς παίρνει και την μερίδα του λέοντος στην μάχη της τηλεθέασης. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι ένας χαρισματικός παρουσιαστής που το κοινό αγαπά.

Η χθεσινή μέρα έφερε στην πρώτη θέση τον «Τροχό της Τύχης» με μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 18-54, 20,8% και υψηλότερο τέταρτο στο 22,6% και στο σύνολο του κοινό με ένα 23,7%, που έδειξε πως τα δελτία ειδήσεων δυσκολεύονται απέναντι σε ένα τηλεπαιχνίδι.

Το δελτίο ειδήσεων του ANT1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου έκανε στο δυναμικό κοινό 18-54 μέσο όρο 13,2% και τερμάτισε πρώτο από τα άλλα δελτία που προβάλλονται στην ίδια ζώνη ώρας στην κούρσα της ενημέρωσης. Ακολούθησε ο Αντώνης Σρόιτερ με ένα 12,8% στο δυναμικό κοινό 18-54 και τελευταίο ήρθε το δελτίο ειδήσεων του Open με την Νίκη Λυμπεράκη και μέσο όρο 5,9%. Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ώρα στο Μega η επανάληψη της αγαπημένης σειράς «Είσαι το ταίρι μου» έκανε μέσο όρο 7,8%.

Φαίνεται πως ο κόσμος έχει κουραστεί από τα καθημερινά προβλήματα και βρίσκει διέξοδο στη χαλαρή και όμορφη πλευρά της τηλεόρασης για αυτό απέναντι από την ειδησεογραφία της ημέρας ψηφίζει ψυχαγωγία . Ο «Τροχός της τύχης» σημειώνει εντυπωσιακά ποσοστά και στα γυναικεία και αντρικά κοινά κάνοντας 20,8% στις γυναίκες 25-44 και 19,2% στους άντρες 25-54.

Για την χθεσινή μέρα «ο Τροχός της τύχης» έδωσε ένα δυνατό lead in στο δελτίο ειδήσεων του STAR με την Μάρα Ζαχαρέα που έφτασε μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 14,3%.