Το Ναυάγιο – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Φαντάζομαι τον ρόλο μου όπως ήταν ο Σαρτζετάκης και ο Λυκουρέζος»
Τηλεόραση

Το Ναυάγιο – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Φαντάζομαι τον ρόλο μου όπως ήταν ο Σαρτζετάκης και ο Λυκουρέζος»

Το Ναυάγιο – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Φαντάζομαι τον ρόλο μου όπως ήταν ο Σαρτζετάκης και ο Λυκουρέζος»

Ο ηθοποιός εισβάλει στη σειρά ως Παύλος Ξενάτος, η «Νέμεσις» απέναντι στον διεφθαρμένο Παντελίδη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εισβάλλει στη σειρά το Ναυάγιο με έναν ιδιαίτερο ρόλο που θα ταράξει τα δεδομένα.

Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί τον πολύ δυναμικό δικηγόρο, Παύλο Ξενάτο, ο οποίος θα είναι η «Νέμεσις»» του Μιλτιάδη Παντελίδη εκπροσωπώντας τα θύματα του Φοίνιξ.

Στην εκπομπή Ελένη ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο που θα υποδυθεί ενώ έδωσε και αρκετά spoilers για τη συνέχεια της σειράς.

«Κάνουμε τα γυρίσματα και συμμετέχω και εγώ με αυτόν τον καινούργιο ρόλο που μπαίνει να υπερασπιστεί τα θύματα και τους συγγενείς τους».

«Είναι ένας καλός χαρακτήρας, που θα υπερασπιστεί ως το τέλος το δίκαιο αυτών των ανθρώπων, θα πολεμήσει γι΄αυτούς. Είναι έμπειρος δικηγόρος, έχει μια πορεία και ξέρει πώς να αντιμετωπίσει ανθρώπους σαν τον Παντελίδη, είναι αριστερών καταβολών. Μην ξεχνάμε σε ποια εποχή είμαστε, το καθεστώς προσπαθεί να μειώσει το γεγονός του ναυαγίου και να ρίξει την ευθύνη στα χαμηλά κλιμάκια. Θέλει να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο και θα το κάνει με κάθε δυνατό τρόπο. Θα παίξει και με τα χαρτιά του Παντελίδη».

«Σίγουρα θα χρησιμοποιήσει τις δικές του μεθόδους, είναι δικηγόρος και είναι έμπειρος μέσα στο επάγγελμά του. Φαντάζομαι ότι είναι ένας άνθρωπος όπως θα ήταν ο Σαρτζετάκης που υπερασπιζόταν τέτοιες δίκες ή ο Λυκουρέζος. Άνθρωποι που τα έβαλαν με το καθεστώς, ο ένας στην υπόθεση Λαμπράκηη, ο άλλος στο Πολυτεχνείο. Κι εκείνος παίρνει μία γενναία απόφαση και όταν παίρνεις μία γενναία απόφαση έχει και κόστος».

«Όσο προχωράει και όσο αρχίζει και αποκαλύπτεται το σχέδιο του Παντελίδη και του ιδιοκτήτη σίγουρα δεν θα τον αφήσουν εύκολα ως το τέλος, θα του βάλουν εμπόδια» αποκάλυψε ο ηθοποιός.






Διαβάστε επίσης

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια (63-66): Ο Τρύφωνας ξεψυχά στα χέρια του Πέτρου