«Το πιο μεγάλο παζάρι»: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του Ηλία Βρεττού
Τηλεόραση

«Το πιο μεγάλο παζάρι»: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του Ηλία Βρεττού

«Το πιο μεγάλο παζάρι»: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του Ηλία Βρεττού

Έρχεται στον Alpha

Την επίσημή του ανακοίνωση εξέδωσε ο Alpha για «To πιο μεγάλο παζάρι», το θρυλικό τηλεπαιχνίδι, που επανέρχεται ανανεωμένο στη συχνότητά του με παρουσιαστή τον Ηλία Βρεττό.

Το τηλεπαιχνίδι θα προβάλλεται απογεύματα, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στη ζώνη που μέχρι πρότινος προβαλλόταν το Deal.

Ήδη τα πρώτα teaser και το πρώτο τρέιλερ έδωσαν έμφαση στο χιούμορ και τη θετική διάθεση του τραγουδιστή για να κάνει το καλύτερο παζάρι.

Το δελτίο Τύπου του σταθμού -που συνοδεύεται από την πρώτη επίσημη φωτογραφία του Ηλία Βρεττού- αναφέρει:

«To διασκεδαστικό παιχνίδι που ξεκίνησε από την Αμερική το 1963 και έχει αφήσει ιστορία στην παγκόσμια τηλεόραση, βασίζεται στην τύχη και στο ρίσκο και χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς, ενθουσιασμού αλλά και αγωνίας.

Οι συμμετέχοντες επιλέγονται ανάμεσα από το κοινό και μέσα από διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες, πρέπει να κάνουν το καλύτερο παζάρι και να αποφύγουν τον ΖΟΝΚ!

Συμμετέχει ο Λευτέρης Μητσόπουλος σε ρόλο έκπληξη!

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι είναι έτοιμο να μοιράσει καθημερινά τα περισσότερα, πλουσιότερα και μεγαλύτερα δώρα που έχουν δοθεί ποτέ και έρχεται αποκλειστικά στον Alpha με τον Ηλία Βρεττό».