Το προξενιό της Ιουλίας: «Ευγενία μου, μόνο εσένα έχω…»
Τηλεόραση

Το προξενιό της Ιουλίας: «Ευγενία μου, μόνο εσένα έχω…»

Το προξενιό της Ιουλίας: «Ευγενία μου, μόνο εσένα έχω…»

Όσα είπε η Ευγενία Ξυγκόρου για την επιτυχημένη σειρά του Alpha

Την Ευγενία Ξυγκόρου την μαθαίνουμε ακόμη περισσότερο μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας, όπου υποδύεται την ομώνυμη ηρωίδα.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Glow.gr και αναφέρεται μεταξύ άλλων στα σημάδια που ήρθαν μπροστά της πριν πάρει τον ρόλο αλλά και το πώς θα αντιμετωπίσει το τέλος της σειράς.

«Στην πρώτη συνάντηση δε μου είπαν περί τίνος πρόκειται, μέχρι που ξέφυγε από κάποιον το όνομα “Ιουλία”. Την προηγούμενη μέρα είχα διαβάσει πως το συγκεκριμένο βιβλίο θα γινόταν σειρά.

Πήγα και το αγόρασα κατευθείαν. Στις πρώτες σελίδες του βιβλίου διάβασα πως η ηρωίδα, Ιουλία, είπε στο παιδί της, που είχε το όνομα “Ευγενία”: “Ευγενία μου, μόνο εσένα έχω”.

Ένιωσα σαν να μου μιλάει η Ιουλία που έχει μόνο εμένα, άρα εγώ έπρεπε να την υποδυθώ. Σκέφτηκα ότι είναι σημάδι».

Για την ερωτική σκηνή με τον Δημήτρη Σέρφα, είπε: «Δεν είχα άγχος τόσο για την έκθεση, όσο για την υποκριτική, γιατί ήταν μια σκηνή με διάρκεια. Ήταν η πρώτη φορά της ηρωίδας, ήταν δύο παιδιά που αγαπιούνταν, είχα λοιπόν το άγχος να είναι αληθοφανές και όχι επιπόλαιο. Είχαμε αρκετή τριβή με τον Δημήτρη (σ.σ. Σέρφα), το είχαμε συζητήσει, ήταν κι εκείνος αγχωμένος, επομένως ένιωσα ότι έπρεπε να αναλάβω εγώ».

Όσον αφορά το πώς θα αντιμετωπίσει το φινάλε της σειράς, εξομολογείται: «Με πληγώνει ο αποχωρισμός από το συνεργείο και το καστ, δεν το έχω συνηθίσει ακόμη.

Δεν μπορώ να κατανοήσω ότι αυτό ακριβώς θα συμβαίνει έπειτα από κάθε μου δουλειά. Είναι επίπονο και δύσκολο για μένα».

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Αλεξάνδρα χωρίζει, επιστρέφει στον Τύρναβο και…