Το προξενιό της Ιουλίας – Ξυγκόρου: «Είναι σημαντικό ότι μπορείς να εμπιστευτείς το σώμα σου σε κάποιον»
Τηλεόραση

Το προξενιό της Ιουλίας – Ξυγκόρου: «Είναι σημαντικό ότι μπορείς να εμπιστευτείς το σώμα σου σε κάποιον»

Το προξενιό της Ιουλίας – Ξυγκόρου: «Είναι σημαντικό ότι μπορείς να εμπιστευτείς το σώμα σου σε κάποιον»

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά

Καλεσμένη στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά, βρέθηκε η Ευγενία Ξυγκόρου μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας.

Η ηθοποιός μιλά για τις σκληρές σκηνές που είχε με τον Μελέτη Ηλία, την ασφάλεια που ένιωσε μαζί του αλλά και τον λόγο που κάνει ghosting στους φίλους της.

«Η σειρά έχει τελειώσει και τα γυρίσματα έχουν τελειώσει κάποιο καιρό πριν και συμβιβάστηκα πιο εύκολα από όσο πίστευα. Ήταν πολλοί μήνες και πολλά τα γυρίσματα. Είμαι καλά με αυτό!

Πιστεύω στην τύχη και μου το αποδεικνύει η ίδια ότι πρέπει να πιστεύουμε σε αυτή! Γενικά στη ζωή δεν είμαι τολμηρή. Αλλά στη δουλειά όταν εμφανίζεται μια ευκαιρία είμαι τολμηρή. Ήταν δύσκολη απόφαση η Ιουλία γιατί ήταν μια μεγάλη και δύσκολη σειρά. Γνωρίζοντας τον ρυθμό αναρωτιόμουν “μπορώ να το κάνω;”. Τα γυρίσματα ήταν κάθε μέρα αλλά οι σκηνές δεν ήταν σαν να ήταν καθημερινό το σήριαλ. Αυτή η σειρά είχε πολλή δράση ειδικά προς το τέλος!

Την πρώτη μέρα γυρίσματος που άρχισε το ξύλο, γυρνώντας στο σπίτι ήμουν εξαντλημένη. Από την ένταση, τη δύναμη που μου δημιουργούσε εγκεφαλικά. Η συνθήκη στο γύρισμα ήταν πολύ καλή. Σκεφτόμουν ότι αν δεν ήταν ο Μελέτης πώς θα ήταν οι σκηνές; Θα είχα φρικάρει. Είναι σημαντικό ότι μπορείς να εμπιστευτείς το σώμα σου σε κάποιον. Με τον Μελέτη ήταν πολύ ξεκάθαρο αυτό, το ένιωθα εγώ».

Σειρές 2023-24: Οι ηθοποιοί που έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας και απογείωσαν τους ρόλους τους

«Είμαι λίγο ιδιαίτερη φίλη»

«Άμα αγαπάς τον άλλον, τα λάθη που θα κάνεις εσύ στην προσωπική σου ζωή δεν θες να τα κάνει αυτός. Είμαι λίγο ιδιαίτερη φίλη νομίζω. Τους κάνω την καρδιά περιβόλι με κάθε ευκαιρία.

Είμαι πολύ υποστηρικτική, θέλω να συζητάμε πολύ, να μοιραζόμαστε πράγματα. Κάνω κάποια ghosting στους φίλους μου. Δεν ξέρω γιατί το κάνω.

Προσπαθώ να το διορθώσω αλλά είναι τόσο εύκολο να κλείσεις το κινητό σου».

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας: «Ήρθε η ώρα να αφήσουμε την Ιουλία ελεύθερη. Έτσι θέλω να τη φαντάζομαι πια»