Το προξενιό της Ιουλίας – Τάσος Λέκκας: «Δεν έχουμε κανένα κοινό με τον Ρήγα»
Τηλεόραση

Το προξενιό της Ιουλίας – Τάσος Λέκκας: «Δεν έχουμε κανένα κοινό με τον Ρήγα»

Το προξενιό της Ιουλίας – Τάσος Λέκκας: «Δεν έχουμε κανένα κοινό με τον Ρήγα»

Ο τηλεοπτικός Ρήγας μιλά για τον ρόλο του στο Προξενιό της Ιουλίας αλλά και τα σχόλια των τηλεθεατών

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται παραχώρησε συνέντευξη ο Τάσος Λέκκας που τη φετινή σεζόν τον απολαμβάνουμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας.

Υποδύεται τον Ρήγα, αδελφό της Ιουλίας και γιο της Στάσας. Ένας αρκετά σκληρός άνθρωπος που το μίσος του για τους Ραζίνηδες συνεχώς τον τυφλώνει.

Αρκετά σκληρός με τη ζωή σε σχέση με τον περσινό του ρόλο στη σειρά, Αυτή η νύχτα μένει.

Έχει κοινά με τον Ρήγα; Πώς διαχειρίζεται το «κράξιμο» που τρώει ο Ρήγας στο Twitter όταν παίζει η σειρά;

«Υπάρχουν στιγμές που έχω προσπαθήσει και εγώ να κάνω ανθρώπους να με ακούσουν και υπήρχε τοίχος. Είχε συμβεί στην προσωπική μου ζωή πριν χρόνια, απομακρύνθηκα και πήγα παρακάτω.

Ήταν πολύ χρήσιμη εμπειρία, είναι άλλο επάγγελμα το τι σημαίνει ηθοποιός στην τηλεόραση και το θέατρο. Είσαι σε μια εγρήγορση, μια ωραία εμπειρία.

Και η επαφή με τον κόσμο ήταν αλλιώς πια. Υπήρχε αυτό το ωραίο στο δρόμο που ήθελαν και φωτογραφίες. Μια φορά στο δρόμο ένας με προσέγγισε επιθετικά, έκανε υβριστικά σχόλια και ήταν προς εμένα.

Χαίρομαι για τα αρνητικά σχόλια που έχω για τον ρόλο του Ρήγα. Περνάει ο ρόλος, είναι ένας αψύς, τραχύς και οξύθυμος άνθρωπος.

Είναι ενδιαφέροντες ρόλοι, απαιτούν μια μετακίνηση από εμένα. Δεν έχουμε κανένα κοινό με τον Ρήγα, είμαστε απλά άνθρωποι».

«Στην πρώτη σειρά στο θέατρο ήταν ένας θεατής και είχε τεντώσει τα πόδια του. Ή πολύ συχνά υπήρχε και το κινητό και εμένα αυτό με τρελαίνει.

Πολλές φορές άμα χτυπήσει θα τους κοιτάξω για να το καταλάβουν. Αλλά υπάρχει αρκετός σεβασμός στο θέατρο».

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας – Twitter: «Κονταροχτυπιούνται ερμηνείες και απόψε»