«Το Σόι σου»: Πού βρίσκονται σήμερα οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς;
Τηλεόραση

«Το Σόι σου»: Πού βρίσκονται σήμερα οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς;

«Το Σόι σου»: Πού βρίσκονται σήμερα οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς;

Μας κράτησε την καλύτερη συντροφιά για πέντε τηλεοπτικές σεζόν με ξεκαρδιστικές ατάκες και όλα τα… σπαρταριστά ευτράπελα που συμβαίνουν σε μια ελληνική οικογένεια.

Ο λόγος για το «Σόι σου» στον Alpha, την επιτυχημένη σειρά που μέχρι και σήμερα στις επαναλήψεις της σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης.

Μπορεί οι τηλεθεατές να «διψούσαν» για 6ο κύκλο ωστόσο, η σειρά δεν συνεχίστηκε και η αγαπημένη τηλεοπτική παρέα χωρίστηκε με τον καθένα να ακολουθεί τον δικό του δρόμο.

Ο Μελέτης Ηλίας (Σάββας Τριανταφύλλου) πέρασε από το «Σόι» στα «Καλύτερά μας χρόνια» ως Στέλιος Αντωνόπουλος, ρόλος που αγαπήθηκε επίσης πολύ.

Από τη νέα χρονιά επιστρέφει με έναν εξίσου ενδιαφέροντα και κόντρα χαρακτήρα καθώς θα υποδυθεί τον μεγαλογαιοκτήμονα Γιωργίκη Προβιό στη νέα σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας».

Αυτή την περίοδο ο ηθοποιός ξεκουράζεται και απολαμβάνει τις διακοπές του με την οικογένειά του.


Η Ρένια Λουιζίδου, η γλυκιά «Χαρούλα Χαμπέα», ύστερα από ένα διάλειμμα από την τηλεόραση επιστρέφει δριμύτερη σε έναν ανατρεπτικό ρόλο, αυτόν της μοναχής Αρσινόης στη νέα κωμωδία του Alpha «Φόνοι στο καμπαναριό».

Ο Παύλος Ορκόπουλος (Μενέλαος Τριανταφύλλου) βρέθηκε και θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στους «Παγιδευμένους», την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, υποδυόμενος τον Σπύρο Μαρκέτο. Εκεί οι δρόμοι του συναντήθηκαν ξανά με του Σόλωνα Τσούνη, ο οποίος και αυτός συμμετέχει στη σειρά στον ρόλο του Νίκου Ασλανίδη.

Ο «Διονύσης Χαμπέας» αυτό το διάστημα βρίσκεται σε mood διακοπών περνώντας ξέγνοιαστες μέρες και νύχτες στη Σκύρο.


Η Βάσω Λασκαράκη (Λυδία Χαμπέα) βρέθηκε τη σεζόν που μας πέρασε στη σειρά του Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» κάνοντας μία από τις τρεις ενώ τη νέα σεζόν αναμένουμε να δούμε αν τη νέα σεζόν θα βρεθεί ξανά στην τηλεόραση.

Στο μεταξύ η γνωστή ηθοποιός αλώνει το TikTok με απολαυστικά βιντεάκια.

@vasolaskarakiofficial1 Καποια ταλαιπωρια εδω στο Τικ Τοκ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 #ασχετη ♬ πρωτότυπος ήχος – Vaso Laskaraki Official


Τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού τις περνά στην Ιταλία με τον Λευτέρη Σουλτάτο όπως είδαμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media.

Ο Ευθύμης Ζησάκης, ο γόης Άρης Τριανταφύλλου στο «Σόι», από την άλλη βρίσκεται σε πυρετό ετοιμασιών για τον… γάμο του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο ηθοποιός ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της εκλεκτής της καρδιάς του, Χρύσας Παπαλελούδη.

Το φετινό καλοκαίρι τον βρήκε στη μαγευτική Σίφνο όπου απόλαυσε μαγευτικές στιγμές.


Ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Βίβιαν Κοντομάρη θα ανταμώσουν ξανά στα πλατό.

Ο «Βαγγέλης Χαμπέας» θα συναντήσει ξανά την κόρη του «Μπέλα Χαμπέα» αυτή τη φορά στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος από εμάς».

Μετά το «Σόι σου» τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη τον είδαμε στην οικογενειακή κωμωδία του Open, «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά».
΄

Ο ηθοποιός συνεχίζει με παραστάσεις στο θέατρο και αυτό το καλοκαίρι βγήκε σε περιοδεία όπου μαζί του είχε και τον λατρεμένο του γιο, τον μικρό Αναστάση.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να ήταν μεταβατικό για τον ηθοποιό μετά το διαζύγιό του με τη Λένα Δροσάκη ωστόσο έχει ήδη αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του.

Στο «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» είδαμε όμως και την αγαπημένη Σοφία Πανάγου,  που στο πρόσωπό της αγαπήσαμε στο «Σόι» τις δίδυμες «Όλγα» και «Μαρίζα Χαμπέα».

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου χάρισε επικές ατάκες ως «Αντωνία Τσιρίδου» στο «Σόι» και αυτή την περίοδο δουλεύει εντατικά για τον νέο της ρόλο.

Η ηθοποιός θα κάνει την εμφάνισή της στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» εκεί όπου θα υποδυθεί μια γυναίκα δυναμική, αρχηγό ενός μικρού κόμματος ενώ παράλληλα πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1+ «Είμαι η Τζο».

Τη Γωγώ Καρτσάνα την απολαύσαμε ως Αλίνα, την κοπέλα του Διονύση στο «Σόι σου».

Μετά το τέλος της σειράς τη ξανασυναντήσαμε όμως στον ρόλο της αδίστακτης Όλγας στο «Έρωτας μετά» του Alpha και σύντομα θα μας ξανασυστηθεί με νέο ρόλο στην «Παραλία» της ΕΡΤ.

Ο Γιάννης Δρακόπουλος μας χάρισε άφθονες στιγμές γέλιο ως Μιχάλης Μπισμπίκης στο «Σόι».

Επόμενος τηλεοπτικός του ρόλος αυτός του «παπα-Θόδωρου» στα «Καλύτερά μας χρόνια» ενώ η περσινή σεζόν τον βρήκε στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος».