«Το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι είναι τελείως του τρελού. Βγάζει μια στριγκλιά…»
Τηλεόραση

«Το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι είναι τελείως του τρελού. Βγάζει μια στριγκλιά…»

«Το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι είναι τελείως του τρελού. Βγάζει μια στριγκλιά…»

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την ελληνική συμμετοχή

Καθόλου ευχαριστημένη με τη φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovison είναι η Εύη Δρούτσα.

Το Zari δεν εντυπωσίασε τη στιχουργό η οποία ενοχλήθηκε και με την «κλοπή» του ευρήματος «Τα, τα, τα» που ακούγεται στο κομμάτι.

Σε δηλώσεις στην On Time και την Ρενέ Σαραντινού η Εύη Δρούτσα σχολίασε εκ νέου την ελληνική συμμετοχή προσθέτοντας ότι ελπίζει ο Φωκάς Ευαγγελινός να μπορέσει να «σώσει» την κατάσταση στη σκηνή της Eurovision.

Πώς σου φάνηκε το τραγούδι «Ζάρι» που ερμηνεύει η Μαρίνα Σάττι με το οποίο θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στη φετινή Eurovision;

Εσύ τι λες για το τραγούδι αυτό, τι να σου πω; Δεν μου αρέσει.

Δήλωσες ότι είναι κλεμμένο δικό σου τραγούδι;

Όχι, δεν είπα ότι είναι κλεμμένο, είπα: «Το τα τα τα βρήκε να βάλει;». Αυτό είναι παγκοσμίως γνωστό γιατί το λέει με τον Ramadan ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και το ξέρουν παντού. Τους ήρθε να βάλουν το «τα, τα, τα»; Δεν μπορούσε να βάλει κάτι πιο εμπνευσμένο; Αυτό είπα… Σιγά το τραγούδι, λες και μου πήραν το «Τολμώ». Το τραγούδι είναι ένα συνονθύλευμα, που δεν μου αρέσει, όχι οργάνων γιατί αν ήταν οργάνων, θα έλεγες εντάξει. Είναι ένα ηλεκτρονικό συνονθύλευμα, συνέχεια 3-4-5, αλλάζει «γέφυρες», ούτε ξέρω πόσες. Είναι τελείως του… τρελού.

Δεν αφήνει την τραγουδίστρια να μιλήσει, η οποία βγάζει στην αρχή μία φωνή -όπου ρώτησα να υπάρχει αυτή η φωνή στις νότες και μου απάντησαν: «Εντάξει, μωρέ μόνη της…». Μια στριγκλιά. Βάλε την ωραία σου τη φωνούλα που την έχεις… δεν φαίνεται καθόλου η φωνή της. Αυτή τη βάλαμε…τη βάλαμε;… μόνη της μπήκε. Στους περισσότερους που μίλησα, μου είπαν ότι αυτή ετοιμάζει την καριέρα της στο εξωτερικό τώρα, γι’ αυτό. Το τραγούδι θα παιχτεί στα κλαμπ σίγουρα. Ελπίζω, εύχομαι -και θα γίνει- να το διορθώσει ο Φωκάς γιατί η κοπέλα είναι ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, το οποίο δεν χορεύει.

Διαβάστε επίσης

Καλομοίρα: Η συμβουλή της στη Μαρίνα Σάττι – «Είναι 3 λεπτά για εσένα και μην ακούς τι λένε!»