Τόνια Σωτηροπούλου: «Ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής, είναι πολύ ενοχλητικό!»
Τηλεόραση

Τόνια Σωτηροπούλου: «Ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής, είναι πολύ ενοχλητικό!»

Τόνια Σωτηροπούλου: «Ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής, είναι πολύ ενοχλητικό!»

Το βρετανικό χιούμορ της ηθοποιού για τον σύζυγό της

Η Τόνια Σωτηροπούλου κάθισε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τους φίλους της, τον Κωστή Μαραβέγια και τα επαγγελματικά της βήματα.

«Πάντα βρίσκω χρόνο για όλους γιατί θέλω να υπάρχω σε αγέλη και τους ανθρώπους που αγαπώ τους αγαπώ βαθιά. Ακόμα κι αν δεν έχω σχέση με κάποιον, θεωρώ πως εάν μπορείς να κάνεις κάτι για κάποιαν απλά κάν’το.

Είμαι οργανωτικός άνθρωπος όχι γιατί θέλω να τα παίρνω όλα πάνω μου. Είμαι πολύ οκ με αυτό μου αρέσει. Για εμένα είναι πολύ βασικό, αν μπορείς να κάνεις κάτι για να διευκολύνεις κάποιον, απλά κάνε το, όχι γιατί είμαι καλός άνθρωπος. Έχει να κάνει και με μια βαθιά ανάγκη να μας αγαπάνε και να μας θαυμάζουν. Δεν έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού πια, θέλω να φέρομαι καλά στους άλλους γιατί έτσι θέλω να μου φέρονται και οι άλλοι. Δεν ταιριάζω με όλους, δηλαδή δεν έχω πρόβλημα να με σιχαίνονται! Εγώ ήμουν εσωστρεφής και κλειστή αρκετά τα προηγούμενα χρόνια, και αντιλήφθηκα πως το έκανα γιατί φοβόμουν να μην πληγωθώ αλλά είναι ωραίο να τσαλακώνεσαι και να εκφράζεις τα συναισθήματά σου».

Στο κατά πόσον σε αυτό έχει συμβάλλει ο σύζυγός της, Κωστής Μαραβέγιας είπε:

«Σίγουρα ο Κωστής με έχει βοηθήσει πολύ, είναι η χαρά της ζωής, είναι πολύ ενοχλητικό», πρόσθεσε.

«Σε περίπτωση που κάτι σπάσει μέσα μου είναι πολύ εύκολο να θάψω κάποιον μέσα μου. Μπορεί να μην του το πω καν.  Υπήρχαν άνθρωποι που ήταν στη ζωή μου και υπήρχε μία συμπεριφορά που με έβλαπτε, το συζήτησα και μετά απλά κόβω. Υπάρχει μια εγκράτεια για το πώς θα διαχειριστείς ένα αρνητικό συναίσθημα. Είμαι γενικά ήρεμη αλλά είμαι και από το 0, 100. Πολύ σπάνια νευριάζω».

Η ίδιας μίλησε για την εμφάνισή της και για το εάν την βοήθησε στην καριέρα της.

«Πολύ ωραίες κοπέλες υπάρχουν πάντα και παντού. Θεωρώ πως σε σχέση με την καριέρα μου και αυτά που ήθελα να κάνω, εγώ κρατήθηκα πίσω γατί υπήρχε και η προκατάληψη πως “είναι ηθοποιός αλλά δεν είχε κάνει πολλά. στην πραγματικότητα δεν κάνει κάτι, δεν κάνει τηλεόραση”. Εγώ με κράτησα τα πρώτα χρόνια πίσω. Μετά είπα ότι πρέπει να πάω στους σκηνοθέτες που θαυμάζω και να τους πω αν έχουν κάτι να με έχουν υπόψη τους. Αυτό έγινε και με τον Βασίλη τον Κεκάτο».

Η Τόνια Σωτηροπούλου πρωταγωνιστεί στην σειρά του MEGA, Milky Way, σε σκηνοθεσία Βασίλη Κεκάτου.

«Είμαι φίλη με ανθρώπους που θαυμάζω πάρα πολύ. Όπως έγινε και με τον Βασίλη Κεκάτο και είμαι πολύ ευγνώμων με τον ρόλο μου. Ήταν επιλογή μου να δω όλα τα επεισόδια με τη σειρά. Ο Βασίλης έχει την εξής ικανότητα με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται. Δεν τον ενδιαφέρει αυτό που θεωρητικά θα πρέπει να είσαι σαν ρόλος. Θα σε πάει εντελώς αντίθετα και αυτό είναι απελευθερωτικό. Αυτό είναι κάτι που το θέλουν όλοι οι ηθοποιοί. Εμφανισιακά είναι ότι πιο ακραίο έχω κάνει. Όταν μου το πρότεινε είπα ‘’ναι σε ευχαριστώ’’», είπε και πρόσθεσε για τον ρόλο της:

«Η Νίκη είναι μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει σε αυτό το χωρίο. Δεν έχει κάνει παιδιά και ήταν η ωραία του χωριού. Είναι στο τελευταίο στάδιο της ζωής της και η πρωταγωνίστρια παίρνει κάποια μαθήματα από εκείνη, είναι σαν να βλέπει τον εαυτό της».