Τόνια Σωτηροπούλου: «Σιχαίνομαι την τοξική θετικότητα, κάποιες μέρες είναι απλά άθλιες»
Τηλεόραση

Τόνια Σωτηροπούλου: «Σιχαίνομαι την τοξική θετικότητα, κάποιες μέρες είναι απλά άθλιες»

Τόνια Σωτηροπούλου: «Σιχαίνομαι την τοξική θετικότητα, κάποιες μέρες είναι απλά άθλιες»

Όσα είπε στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον

Την Τόνια Σωτηροπούλου υποδέχτηκαν στο Πρωίαν σε είδον ο Φώτης και η Τζένη που την κομπλιμεντάρισαν ότι κάνει τις καλύτερες και πιο θερμές αγκαλιές.

Μίλησε αρχικά με την εμπειρία της με το NLP και εξήγησε γιατί απεχθάνεται την «τοξική θετικότητα».

«Ό,τι κάνεις για τον εαυτό σου καλό είναι. Το θέμα είναι ότι επειδή οι άνθρωποι έχουμε την τάση να είμαστε ανυπόμονοι και να θέλουμε γρήγορες λύσεις στα προβλήματά μας μπορείς να πάθεις μία εμμονή με το να σκέφτεσαι θετικά. Εγώ σιχαίνομαι την τοξική θετικότητα. Δεν μπορώ να λέω κάθε μέρα “Αξίζω, η ζωή μου είναι τέλεια”. Κάποιες μέρες είναι απλά άθλιες. Είχε και καλό αποτέλεσμα σε εμένα αλλά και αντίθετο αποτέλεσμα με το NLP».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στις Ευρωεκλογές και στο πλήθος γνωστών προσώπων που δέχτηκαν κρούση από τα πολιτικά κόμματα.

«Πιστεύω στην Ευρωβουλή και υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πολύ σωστά και χρήσιμα τη δουλειά τους. Είναι η επιτομή της δημοκρατίας, αλλά ταυτόχρονα όπως σε κάθε χώρο υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μπούνε σε αυτό για τη δύναμη, καταχρηστικά για το εισόδημα γιατί είναι πολύ μεγάλο. Πιστεύω ότι κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις» είπε η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Προφανώς μου έχει προταθεί για τον δήμο, αλλά δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει και με αφορά. Μόνο στον σκύλο μου δεν πρότειναν να κατέβει για δημοτικός σύμβουλος. Δεν με ενδιαφέρει. Βεβαίως και θα ψηφίσω. Είναι σημαντικό» συμπλήρωσε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Διαβάστε επίσης

Τόνια Σωτηροπούλου: «Υπάρχουν φορές που έχω σκεφτεί ότι θα τα παρατήσω. Ο Κωστής μού λέει…»