Τόνυ Δημητρίου: «Μου αρέσει το φλερτ και φοβάμαι με όλα αυτά που γίνονται»
Τηλεόραση

Τόνυ Δημητρίου: «Μου αρέσει το φλερτ και φοβάμαι με όλα αυτά που γίνονται»

Τόνυ Δημητρίου: «Μου αρέσει το φλερτ και φοβάμαι με όλα αυτά που γίνονται»

Η πολιτική ορθότητα και τα viral βιντεάκια με τη σύντροφό του στο Tik ToK

Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» για την πολιτική ορθότητα, για τα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα με τη σύντροφό του, Στεφανία Γκουρνέλου, αλλά και για το φλερτ στη σημερινή εποχή.

«Ζούμε την εποχή της πολιτικής ορθότητας; Ή ζούμε την εποχή της πολιτικής υποκρισίας – ορθότητας γιατί πολλοί λένε πράγματα που δεν πιστεύουν μόνο και μόνο για να μην βρεθούν στο στόχαστρο».

«Μου αρέσει το φλερτ και γι΄αυτό φοβάμαι με όλα αυτά που γίνονται. Το να χαμογελάσεις σε μία κοπέλα μπορεί να γυρίσει να σου πει γιατί με κοιτάς; Το σκέφτηκα την περίοδο που φλέρταρα με τη Στεφανία. Ίσως τα πρώτα μηνύματα που ανταλλάξαμε στο Instagram ήταν διαξιφισμός και έχουμε ακόμα διαφορές πάνω στην πολιτική ορθότητα. Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχουν κακές λέξεις, πιστεύω ότι υπάρχουν κακοί άνθρωποι».

Σε ό,τι αφορά την τεκνοθεσία και τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών σχολίασε ότι ο ίδιος είναι υπέρ της ευτυχίας ενώ «η εκκλησία δεν είναι εναντίον των γάμων των ομοφυλόφιλων, είναι εναντίον της ευτυχίας τους».

Ο γνωστός ηθοποιός είναι πλέον viral στο διαδίκτυο χάρη στα απολαυστικά βιντεάκια που ανεβάζει με τη σύντροφό του.

«Φτάσαμε να έχουμε 300 βιντεάκια, με πάνω από 70 εκατομμύρια views και ερχόταν ο κόσμος και μας έλεγαν για τα βίντεο.  Στην αρχή στράβωνα, έλεγα είμαι 35 χρόνια ηθοποιός, έχω παίξει σε μεγάλες επιτυχίες. Όμως, από την άλλη εγώ έγινα ηθοποιός για να κάνω τον κόσμο να περνάει καλά. Το πετυχαίνω μέσα από το Tik ToK ikTok και το Instagram».

Διαβάστε επίσης

Τόνυ Δημητρίου: «Αν η Στεφανία μου ζητούσε οικογένεια, θα της έδινα την ευχή μου. Το κεφάλαιο για εμένα έχει κλείσει»