Τόνυ Δημητρίου: «Το 2022 φλέρταρα τη Στεφανία και με “έφτυσε”»
Τηλεόραση

Τόνυ Δημητρίου: «Το 2022 φλέρταρα τη Στεφανία και με “έφτυσε”»

Τόνυ Δημητρίου: «Το 2022 φλέρταρα τη Στεφανία και με “έφτυσε”»

Ο δημοφιλής ηθοποιός σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Ο Τόνυ Δημητρίου καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον μίλησε για τους ήχους που τον ταράζουν, την παιδική του ηλικία και τη σχέση του με την Στεφανία Γκουρνέλου.

Αναφερόμενος στους ήχους που τον ταράζουν, είπε:

«Με ενοχλούν οι ήχοι με το στόμα όταν μασάει κάποιος και ακούγεται, δεν μου έχει τύχει σε πρώτο ραντεβού. Δεν θα έλεγα μην μασάς με ανοιχτό το στόμα αλλά δεν ξέρω αν θα υπήρχε δεύτερο ραντεβού. Μου έχει τύχει να βρίσκομαι σε τραπέζι και ο διπλανός μου να μασάει με ανοιχτό το στόμα, ήταν φίλος και του έκανα παρατήρηση. Του είπα, ”κάνε μας τη χάρη γιατί δεν μπορώ, δεν γίνεται”».

«Στην Κύπρο πέρασα μηνιγγίτιδα»

Για τα παιδικά του χρόνια και την οικογένεια του, ανέφερε:

«Εγώ γεννήθηκα στο Λονδίνο όπου και γνωρίστηκαν οι γονείς μου, ο πατέρας μου είναι από Κύπρο, η μητέρα μου από Δανία. Έχω αγγλική και Κυπριακή υπηκοότητα».

«Στην Κύπρο πέρασα μηνιγγίτιδα, το σημείο στο κεφάλι του μωρού που είναι πιο μαλακό εμένα δεν είχε κλείσει τελείως και μου δημιουργούσε προβλήμα στου μήνιγγες. Έχανα υγρό από τους μήνιγγες και μολυνόταν και το γύρισε σε μηνιγγίτιδα».

«Η Στεφανία με έφτυσε»

Επίσης μίλησε για την σχέση του με την Στεφανία Γκουρνέλου και πως γνωρίστηκαν, τι είπε:

«Με την Στεφανία είμαστε μαζί από τέλη Ιουνίου του 2022, δηλαδή κοντά ενάμισι χρόνο. Στην Στεφάνια βρήκα τον αντίστοιχο τρελό.  Γνωριστήκαμε το 2015 σε μια φωτογράφιση για μια σειρά που κάναμε, είχα πει ωραίο κορίτσι έμαθα ότι είναι από τη δουλειά αλλά ήμουν άλλου εκείνη την εποχή.

Δεν θα πω ψέμματα πολύ εντυπωσιακό κορίτσι, όταν την είδα στην δουλειά και μου αρέσει είπα, ”ωχ θα μπλέξουμε”. Είχαμε παίξει σε τρεις διαφορετικές παραστάσεις και κάποια στιγμή το 2022, την φλέρταρα και με έφτυσε. Ίσως και καλύτερα βέβαια τώρα που το σκέφτομαι».

«Κάποια στιγμή ήμουν σε μια άλλη σχέση και μόλις τελείωσε, κάπως έτυχε και είχα πρόσκληση για μια παράσταση. Όπως μιλούσαμε στα σοσιαλ, της είπα να πάμε μαζί και μου είπε, ”γιατί όχι;”. Έτσι καταστραφήκαμε τελείως».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: