Τραϊάνα Ανανία: «Έχω φάει χαστούκι γιατί άκουγα Σάκη Ρουβά»
Τηλεόραση

Τραϊάνα Ανανία: «Έχω φάει χαστούκι γιατί άκουγα Σάκη Ρουβά»

Τραϊάνα Ανανία: «Έχω φάει χαστούκι γιατί άκουγα Σάκη Ρουβά»

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Τραϊάνα Ανανία στο Sex Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη.

Η ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε μικρή ηλικία, πώς αυτό τη σημάδεψε αργότερα και πώς κατάφερε να το ξεπεράσει.

Όπως αποκάλυψε, από τα 19 της ξεκίνησε ψυχοθεραπεία και με το πέρασμα των χρόνων αποφάσισε να σπουδάσει και ψυχολογία.

Παρότρυνε μάλιστα όσους μπορούν και είναι στην εφηβεία να ξεκινήσουν την ψυχοθεραπεία αφού είναι λυτρωτική και βοηθητική για το μέλλον.

Τραϊάνα Ανανία: «Έχω βιώσει στύση από τον πάτερ που με εξομολογούσε στην έκτη δημοτικού»

Η Τραϊάνα Ανανία μέχρι την έκτη Δημοτικού φοιτούσε σε χριστιανικό σχολείο όπου η πίεση και η «κακοποίηση» ήταν συνεχόμενη.

Μέχρι και χαστούκι έχει φάει η ίδια επειδή άκουγα Σάκη Ρουβά, τον οποίο τον θεωρούσαν «Αντίχριστο».

«Μας κοιτούσαν από τα παράθυρα, μας έψαχναν τις τσάντες και μας έριχναν χαστούκια πολλά. Ναι, πολλά χαστούκια στη σειρά.

Αβάσταχτο κήρυγμα, 40 λεπτά πριν μπούμε στην τάξη. Όρθια τα παιδιά με πέντε βαθμούς στο κρύο, μιλάμε για την Θεσσαλονίκη όπου είναι και βόρεια περιοχή.

Μες στο κρύο, στο Πανόραμα, να ακούμε το κήρυγμα της διευθύντριας με την γούνα. Κάθε μέρα φορούσε και άλλη γούνα αυτή από αληθινό δέρμα.

Κήρυγμα για το να μην ακούμε Σάκη Ρουβά γιατί είναι αντίχριστος! Έχω φάει χαστούκι γιατί άκουσα Σάκη Ρουβά», παραδέχθηκε.

Διαβάστε επίσης

Power of Love: Η Ειρήνη παραπονιέται για την ατυχία της και το Χ βρήκε αφορμή για τρολ – «Της έτυχε το “όχι” για να μας χαρίσει memes»