Τριαντάφυλλος  – Βασάλος: Νέο beef; «Με σχολίαζε κι αυτός, είμαστε πάτσι» – «Τι είμαστε, 15 χρονών;»
Τηλεόραση

Τριαντάφυλλος – Βασάλος: Νέο beef; «Με σχολίαζε κι αυτός, είμαστε πάτσι» – «Τι είμαστε, 15 χρονών;»

Τριαντάφυλλος  – Βασάλος: Νέο beef; «Με σχολίαζε κι αυτός, είμαστε πάτσι» – «Τι είμαστε, 15 χρονών;»

Κοντράρονται με φόντο τα νούμερα...

Νέα κόντρα στην ελληνική τηλεόραση φαίνεται ότι ξεκίνησαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Τριαντάφυλλος. Ο πρώτος μίλησε στο Χαμογέλα και πάλι και παραπονέθηκε ότι ο Τριαντάφυλλος τον έβριζε και πως «το θεωρώ θρασύδειλο».

«Δεν τον έβρισα ποτέ. Μάλλον δεν έχει δει καλά τα στόρις, αν δείτε πουθενά βρισιά πάμε για μήνυση ή ό,τι άλλο θέλει ο αδελφός. Σχολίασα αυτό που είπε που ήταν ειρωνικό και το σχολίασα ανάλογα. Ήμαστε πάτσι τώρα, αν σε πόνεσε δεν πειράζει, χαλάρωσε τώρα, όλα ωραία, είσαι μια χαρά».

«Ειδικά με τον Τριαντάφυλλο δεν θέλω να κάνω κανένα beef. Γενικά δεν θέλω με κανέναν άνθρωπο να κάνω beef πόσω μάλλον με τον Τριαντάφυλλο γιατί δεν έχει κανένα stop και όριο. Έχεις πρόβλημα μαζί μου; Έλα πες το μου! Έλα να το λύσουμε. Τι είμαστε, 15 χρονών; Το θεωρώ παιδιάστικο, άνανδρο. Εγώ σχολίασα μεταξύ σοβαρού και αστείου μια δήλωση που έκανε βγαίνοντας από την Acun Medya και ο Τριαντάφυλλος νευρίασε. Ότι εγώ και ο Τριαντάφυλλος είμαστε το πρόγραμμα; Ότι στηρίζονται όλοι και κάνουν νούμερα όταν είμαστε εμείς στο πρόγραμμα;» είπε με νόημα ο Κωνσταντίνος Βασάλος.