Τρύφωνας Σαμαράς: «Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ο άνθρωπος που αγαπάω περισσότερο από όλους»
Τηλεόραση

Τρύφωνας Σαμαράς: «Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ο άνθρωπος που αγαπάω περισσότερο από όλους»

Τρύφωνας Σαμαράς: «Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ο άνθρωπος που αγαπάω περισσότερο από όλους»

Όσα είπε για τη σχέση με τον πατέρα του

Καλεσμένος στην εκπομπή, Οδός Ζαρίφη 2, βρέθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς και μίλησε τόσο για τη σχέση του με τον πατέρα του όσο και τον λόγο που μπορεί να τον κάνει να χάσει το χιούμορ του.

Ο επιτυχημένος κομμωτής αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα μιλώντας για την αδελφική τους σχέση.

«Χάνω το χιούμορ μου με την ψευτιά, την προσβολή και πολλές φορές μπορεί να προσβάλλουμε κάποιον χωρίς να το καταλάβουμε. Ζητάω συγγνώμη, το ξανασκέφτομαι. Έχουμε και εμείς αυτόν τον τρόπο που μπορούμε να πούμε κάτι με χιούμορ και να μην ακουστεί άσχημα.

Ο μπαμπάς μου έχει κλείσει τα 86 και δεν του φαίνεται. Μου αρέσει οι γονείς μου να ζουν όλο αυτό που δεν έχουν ζήσει. Όταν πέθανε η μητέρα μου τον πήγα στην Τυνησία ταξίδι, μου λέει “Πού με έφερες εδώ; Τι φτώχεια;”. Με τη μαμά ήταν πολλά χρόνια μαζί. Στεναχωρήθηκα πολύ όταν έχασα τη μητέρα μου. Και πάντα, της έχω αδυναμία. Δεν ήταν έμπνευση η μαμά μου για τη μόδα. Με τα χρόνια και με εμένα, έμαθε. Μικρός λάτρευα μια θεία μου που ήταν αεροσυνοδός που ντυνόταν θεϊκά, την αδελφή της μαμάς μου που με επηρέασαν και μου άρεσαν σαν γυναίκες. Αλλά μετά όταν μεγάλωσε είχαμε πολύ ιδανική σχέση. Της τα έλεγα όλα, ενώ εκεί όχι. Μου έκρυβε πράγματα.

Πολλές φορές αν κάποιος άνθρωπος μου το βγάλει μπορεί να μιλάω από την αρχή, ίσως είναι η χημεία τέτοια. Πιστεύω ότι αν δεν κάνεις τον κόσμο να διασκεδάζει, νιώθω ότι δεν αξίζω. Δεν θα σταματήσω ποτέ να είμαι κομμωτής.

Δεν το ψάχνω για την τηλεόραση και τώρα που πήγα στο Im celebrity ήταν τελευταία στιγμή. Τον Νίκο Κοκλώνη τον λατρεύω, περνάει η σχέση μας από φουρτούνες αλλά τον αγαπώ. Είναι ο άνθρωπος που αγαπάω περισσότερο από όλους. Έχουμε δεθεί πολύ. Μου είχε πει ο Νίκος να είμαι με τη Χαρά Βέρρα στο J2US αλλά δεν ήθελα, ήθελα άλλο στυλ αλλά ταιριάξαμε απόλυτα. Ήταν δίπλα μου και δεν χρειαζόταν να μιλήσει. Στο δεύτερο J2US ήταν σαν να είχα πάει σαν γκεστ ενώ στο πρώτο ήταν αυθόρμητο. Αλλά στο δεύτερο J2US μου άρεσε το στυλ μου.

Θα “αναγκαστούμε” να πάμε στο J2US αν γίνει All Star. Πορώνεσαι και σου βγαίνει ο ανταγωνισμός όταν συμμετέχεις. Ο Νίκος κάνει ένα λάθος, τραγουδάει πολύ».

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή και μίλησε για την γνωριμία του με τον Τρύφωνα Σαμαρά και την αδελφική σχέση που έχουν.

«Τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο; Τι να πω για τον Τρύφωνα; Ο Τρύφωνας είναι αδελφός μου, τον αγαπάω πολύ. Έχουμε περάσει πολλά πράγματα, όμορφες και δύσκολες στιγμές. Είναι ο αδελφός μου που πάει στον μπαμπά μου και τη μαμά μου και τους νταντεύει. Είναι οικογένεια από την πρώτη μέρα. Τον είδα με τη γούνα και το σκουφί και είχα πέσει κάτω. Δεν είναι οι στιγμές του J2US μόνο. Στη μεγάλη τηλεοπτική μου στιγμή με τη Βίσση – Βανδή, ντύθηκε Θάτσερ. Είδα με την άκρη του ματιού μου ένα τεράστιο μαλλί για να ξεχωρίζει και μου λέει “Είδες; Στην έφερα”.

Θέλω να τα ξαναβρεί ο Τρύφωνας με την Πηγή, να μην υπάρχει conflit στους φίλους. Τον Τρύφωνα τον γνώρισα την εποχή της AirFast και τον λάτρεψα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Έχουμε ταξιδέψει σε πολλές χώρες. Και το πιο σημαντικό που έχει ο Τρύφωνας είναι ότι η καρδιά του είναι πιο αγνή και από την καρδιά που έχει η Νικόλ (σσ το σκυλάκι του)».

Διαβάστε επίσης

Νίκος Κοκλώνης: Απόλαυσε την περιποίηση της μεγάλης του αδελφής στο εστιατόριό της στη Νέα Υόρκη