Δείτε πώς να πετύχετε τα απόλυτα μπιφτέκια της Τσικνοπέμπτης με χοιρινό και μοσχαρίσιο κιμά!

Ζουμερά, πεντανόστιμα και αφράτα, ιδανικά για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης από τον Άκη Πετρετζίκη

Υλικά:

  • 400 γρ. χοιρινό κιμά
  • 400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά, λάπα, μία φορά περασμένο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 2 κ.σ. δυόσμο, φρέσκο
  • ¼ ματσάκι μαϊντανό
  • 6-7 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 100 γρ. ψωμί για τοστ, χωρίς κόρα
  • 1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
  • 1 κύβο κότας
  • 50 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο
  • 1 αυγό, μεσαίο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για το σερβίρισμα

  • τηγανητές πατάτες
  • πίτες για σουβλάκι
  • τζατζίκι
  • μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Διαβάστε επίσης: Τσικνοπέμπτη: Έτσι γιορτάζουν οι vegan την ημέρα της Κρεατινής!