Δείτε πώς να πετύχετε τα απόλυτα μπιφτέκια της Τσικνοπέμπτης με χοιρινό και μοσχαρίσιο κιμά!
Ζουμερά, πεντανόστιμα και αφράτα, ιδανικά για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης από τον Άκη Πετρετζίκη
Υλικά:
- 400 γρ. χοιρινό κιμά
- 400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά, λάπα, μία φορά περασμένο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 2 κ.σ. δυόσμο, φρέσκο
- ¼ ματσάκι μαϊντανό
- 6-7 κ.σ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. ψωμί για τοστ, χωρίς κόρα
- 1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
- 1 κύβο κότας
- 50 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο
- 1 αυγό, μεσαίο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- τηγανητές πατάτες
- πίτες για σουβλάκι
- τζατζίκι
- μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Διαβάστε επίσης: Τσικνοπέμπτη: Έτσι γιορτάζουν οι vegan την ημέρα της Κρεατινής!