Έρωτας φυγάς spoiler: Μεγάλο σούσουρο στο Κιάρι μετά τον πυροβολισμό του…
Tv Spoilers

Έρωτας φυγάς spoiler: Μεγάλο σούσουρο στο Κιάρι μετά τον πυροβολισμό του…

Έρωτας φυγάς spoiler: Μεγάλο σούσουρο στο Κιάρι μετά τον πυροβολισμό του…

Βούκινο θα γίνουν οι ήρωες της σειράς αλλά θα περάσουν και πολύ μεγάλη αγωνία

Ώρες αγωνίας θα ζήσουν στον Έρωτα φυγά η Αλεξάνδρα, ο Μάρκος και ο Ιάσονας σύμφωνα με το spoiler του Τηλεθεατή.

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα να το σκάσουν ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα και την απόπειρα του πρώτου να κάψει τη Μαργέτα, η Αλεξάνδρα αλλάζει στάση και του δηλώνει πως δεν μπορεί να του εμπιστευτεί τα παιδιά της. Επιπλέον του λέει ότι έχει τύψεις που θα χωρίσει την Ευγενία από το παιδί της κάτι που και η ίδια δεν αντέχει κάθε φορά που ο Ιάσονας της στερεί τα παιδιά της.

Η ίδια και ο άντρας της κάνουν μια ακόμα κουβέντα για τον γάμο τους παρουσία της Μαργέτας με τον Ιάσονα να μην δίνει διαζύγιο.

Η Αλεξάνδρα του θυμίζει πως όλοι πια ξέρουν τα πάντα και πως ακόμα και ο Μάρκος ξέρει πως ο Γιωργάκης δεν είναι παιδί του.

Ο Γιωργάκης χαροπαλεύει!

Καθώς οι γονείς του τσακώνονται, ο μικρός θα βρει στο δωμάτιο του μπαμπά του ένα όπλο και το παίρνει να παίξει. Το κακό δεν αργεί να γίνει. Ο πυροβολισμός που ακούγεται διακόπτει τον καβγά και όλοι παγώνουν βλέποντας το παιδί αιμόφυρτο. Ο μικρός μεταφέρεται στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Στους διαδρόμους του νοσοκομείου Ιάσονας και Μάρκος γίνονται βούκινο αφού καβγαδίζουν για το ποιος είναι πατέρας του παιδιού. Η Αλεξάνδρα είναι έξαλλη και με τις δύο. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό μαθαίνουν ότι ο Γιωργάκης Δεμερτζής είναι γιος του Μάρκου και το νέο διαδίδεται παντού προκαλώντας μεγάλο σούσουρο στο Κιάρι.