«Έρωτας φυγάς» spoiler: Ο Γιώργος Παπαγεωργίου «εισβάλλει» στη σειρά με δόλιους σκοπούς
Tv Spoilers

«Έρωτας φυγάς» spoiler: Ο Γιώργος Παπαγεωργίου «εισβάλλει» στη σειρά με δόλιους σκοπούς

«Έρωτας φυγάς» spoiler: Ο Γιώργος Παπαγεωργίου «εισβάλλει» στη σειρά με δόλιους σκοπούς

Ποιος θα είναι ο ρόλος του;

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Έρωτας φυγάς» αφού ένα νέο πρόσωπο εισβάλει και φαίνεται πώς θα φέρει τα πάνω κάτω.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαγεωργίου, που σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού TiVi24, θα υποδυθεί τον ρόλο του Φάνη.

Ποιος είναι ο Φάνης;

Ο Φάνης πρόκειται να μας απασχολήσει όλη τη δεύτερη σεζόν. Είναι ο ανιψιός του Στέφανου Παράσχου που έλειπε για πολλά χρόνια από την πατρίδα του. Είναι ευγενής και πρόσχαρος και καταφέρνει να κερδίσει τη συμπάθεια όλων.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πώς έχει έρθει με καλούς σκοπούς αλλά η αλήθεια είναι άλλη!

Μισεί θανάσιμα τον Ιάσονα αφού τους συνδέει ένα μυστικό από το παρελθόν που μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλυφθεί. Μπαίνει στο στόχαστρό του και φέρνει τεράστια αναστάτωση στην οικογένεια Δεμερτζή. Είναι αποφασισμένος να τον εκδικηθεί και να τον καταστρέψει.

Εκτός από τη δίψα του για εκδίκηση για τον Ιάσονα, επέστρεψε στο Κιάρι για να διεκδικήσει ό,τι του ανήκει!

Η κόντρα με τον Μάρκο

Η κόντρα με τον Μάρκο δεν θα αργήσει να φανεί, αφού θεωρεί πώς εξαιτίας του θα χάσει την περιουσία του θείου του, Στέφανου.

Ο Στέφανος σκέφτεται πριν φύγει από τη ζωή να αναγνωρίσει ως γιο του τον Μάρκο και να του γράψει όλη του την περιουσία. Εξάλλου, ό,τι έχει χτίσει μέχρι σήμερα έχει δουλέψει σκληρά ο Μάρκος.

Ο Φάνης δεν μπορεί να το δεχτεί και ως νόμιμος κληρονόμος της περιουσίας φροντίζει να διεκδικήσει ό,τι του ανήκει με κάθε τρόπο και σίγουρα τα αποτελέσματα μόνο θετικά δεν θα μπορούσαν να είναι.