Έρωτας φυγάς spoiler: Ο Ιάσονας καταρρέει οικονομικά και ζητά τη βοήθεια του Στέφανου αλλά…
Tv Spoilers

Έρωτας φυγάς spoiler: Ο Ιάσονας καταρρέει οικονομικά και ζητά τη βοήθεια του Στέφανου αλλά…

Έρωτας φυγάς spoiler: Ο Ιάσονας καταρρέει οικονομικά και ζητά τη βοήθεια του Στέφανου αλλά…

Δύσκολες μέρες έρχονται στο Κιάρι για τον Ιάσονα που έχει χάσει πλέον κάθε ελπίδα

Μεγάλα χαστούκια έχει φάει ο Ιάσονας από τη ζωή στη σειρά, Έρωτας φυγάς, αφού έχασε την Αλεξάνδρα, έχασε τη μητέρα του και τώρα χάνει και τα χρήματά του.

Σύμφωνα με το TiVi Σήριαλ, ο Ιάσονας δίνει το διαζύγιο στην Αλεξάνδρα και εκείνη είναι πλέον ελεύθερη να ζήσει τον έρωτά της με τον Μάρκο.

Οι οικονομικές δύσκολες δεν αργούν να έρθουν για τον Ιάσονα, ο οποίος είναι αναγκασμένος να καταφύγει στη μία και μοναδική λύση που δεν είναι άλλη από τον Στέφανο.

«Όπως ξέρεις έχω έρθει σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση. Δεν είναι εύκολο αυτό που θα πω αλλά αυτή τη στιγμή η μόνη διέξοδος που έχω είναι να δεχτώ τη βοήθεια που μου προσέφερες», λέει στον ορκισμένο εχθρό του.

Αλλά η απάντηση που ήθελε δεν ήρθε, με τον Στέφανο να του λέει πως τώρα δεν μπορεί να τον βοηθήσει. Εξάλλου έχει να πληρώσει τους εκβιαστές της Μαργέτας, κάτι που δεν μπορεί να αποκαλύψει.

Και όσο προχωρούν οι δύσκολες μέρες, ένας φάκελος φτάνει στα χέρια του και εκεί είναι η τελειωτική του βολή.

Ο δικηγόρος της Μαργέτας ανοίγει τη διαθήκη της μπροστά του αλλά και μπροστά στην Αλεξάνδρα, με τη Μαργέτα να της έχει γράψει όλη της τη περιουσία.

Εκείνος μη μπορώντας να διαχειριστεί την κατάσταση καταρρέει αφού ακόμη και η μικρή ελπίδα που είχε να ανακάμψει, πλέον έχει σβηστεί.

Η Αλεξάνδρα αισθάνεται άσχημα απέναντί του αφού ξέρει ότι δεν της ανήκει η περιουσία και ταυτόχρονα προσπαθεί να καταλάβει γιατί η Μαργέτα προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

Διαβάστε επίσης

Έρωτας φυγάς – Twitter: «Εκνευρισμένος και με την πρυτανική ρόμπα είναι ακόμη πιο hot ο Στέφανος»