«Έρωτας φυγάς» spoiler: Ο Μάρκος και Αλεξάνδρα απειλούν να σκοτώσουν τη Μαργέτα!
Tv Spoilers

«Έρωτας φυγάς» spoiler: Ο Μάρκος και Αλεξάνδρα απειλούν να σκοτώσουν τη Μαργέτα!

«Έρωτας φυγάς» spoiler: Ο Μάρκος και Αλεξάνδρα απειλούν να σκοτώσουν τη Μαργέτα!

Σοκ στη σειρά για τη Μαργέτα που τους έδωσε την ευχή της να φύγουν

Πολύ ακριβά και άδικα αυτή τη φορά θα πληρώσει η Μαργέτα τη βοήθειά της στον Μάρκο στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Έρωτας φυγάς» στο Open.

Σύμφωνα με το TV 24 όταν ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος γνωρίζει ότι ο Γιωργάκης είναι δικό του παιδί και ότι συνεχίζει να συναντά κρυφά την Αλεξάνδρα τους δίνει την ευχή της για να φύγουν μακριά κι ας σημαίνει αυτό ότι θα αποχαιρετήσει τα εγγόνια της.

Όμως το σχέδιό τους ναυαγεί γιατί ο Ιάσονας μαθαίνει τι ετοιμάζουν, αρπάζει την Αλεξάνδρα και τα παιδιά και τους πηγαίνει με τη βία στο σπίτι της Ουρανίας, της ερωμένης του πατέρα του.

Φέρεται άσχημα στην Αλεξάνδρα και η Ουρανία του βάζει τις φωνές και του θυμίζει ότι «ο πατέρας σού ήταν παντρεμένος με τη Μαργέτα αλλά αγαπούσε εμένα», προτρέποντάς τον να χωρίσει την Αλεξάνδρα και να μην φέρεται όπως η Μαργέτα σε εκείνη.

Ο Μάρκος αδίκως περιμένει την Αλεξάνδρα και καταλαβαίνει ότι κάτι κακό έχει συμβεί.

Πιστεύοντας ότι η Μαργέτα είναι υπεύθυνη με την απειλή όπλου την απαγάγει και την κλείνει σε μια καλύβα αποφασισμένος να τη σκοτώσει. Της βάζει φωτιά παρά το ότι εκείνη αρνείται ότι τους πρόδωσε. Τελευταία στιγμή τη σώζει λέγοντάς της «δεν είμαι σαν εσάς».

Η Αλεξάνδρα απειλεί τη Μαργέτα με μαχαίρι

Και σαν να μην έφτανε η μία απόπειρα, επιστρέφοντας στο σπίτι της αντιμετωπίζει την Αλεξάνδρα που επίσης τη θεωρεί υπαίτια για το ότι την άρπαξε ο Ιάσονας.

Απειλεί με μαχαίρι την πεθερά της αλλά τελευταία στιγμή εμφανίζεται η Ουρανία και την εμποδίσει αποκαλύπτοντάς της ότι η Ελπίδα ήταν αυτή που είπε τα πάντα στον Ιάσονα.

Η Αλεξάνδρα από τις τύψεις πέφτει στην αγκαλιά της Μαργέτας και της ζητάει συγχώρεση.

Διαβάστε επίσης:

«Έρωτας φυγάς» spoiler: «Η Ουρανία έγινε η δεύτερη μάνα του Ιάσονα χωρίς να το μάθει η Μαργέτα»