Έρωτας φυγάς spoiler: Ο Μάρκος πεθαίνει!
Tv Spoilers

Έρωτας φυγάς spoiler: Ο Μάρκος πεθαίνει!

Έρωτας φυγάς spoiler: Ο Μάρκος πεθαίνει!

Πένθος ξανά στο Κιάρι. Ο Μάρκος χάνει τη ζωή του και όλοι είναι συγκλονισμένοι

Το δράμα κορυφώνεται στη σειρά του Open, Έρωτας φυγάς…

Ο Μάρκος χάνει τη ζωή του σε τροχαίο και είναι όλοι συγκλονισμένοι. Τραγικές φιγούρες η Αλεξάνδρα, που μόλις είχε πιστέψει ότι επιτέλους θα ζούσαν μαζί, και, φυσικά, ο Στέφανος, ο οποίος μετά την απώλεια της μεγάλης του αγάπης, της Μαργέτας, καλείται να πει το ύστατο χαίρε στον γιο του.

Το Story

Ο Μάρκος, αν και έμπειρος οδηγός, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, καθώς οδηγεί σαν δαιμονισμένος, προκειμένου να φτάσει εγκαίρως στο νοσοκομείο, ειδοποιημένος από την Ευγενία, αφού ο γιος του έχει χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Μάχη με τον χρόνο

Ο Ιάσονας, όπως αποκαλύπτει ο Τηλεθεατής, οδηγεί το δικό του αυτοκίνητο, έχοντας δίπλα του την εν διαστάσει σύζυγό του, Αλεξάνδρα, όταν τον βλέπουν να πέφτει στην πλαγιά και σπεύδουν να τον βοηθήσουν.

Ο Μάρκος αιμόφυρτος και χωρίς αισθήσεις του, έχει σφηνώσει στα συντρίμια και ο Ιάσονας καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον βγάλει, καθώς το σμπαραλιασμένο αυτόκινητο έχει διαρροή βανζίνης και η ανατίναξή του είναι θέμα χρόνου. Τελικά ο Ιάσονας τα καταφέρνει! Βγάζει τον Μάρκο και τν απομακρύνει, λίγο πριν από το αυτοκίνητο τυλιχθεί στις φλόγες.

Με τη βοήθεια της Αλεξάνδρας τον βάζει στο δικό του αυτοκίνητο και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο. Οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως ο Μάρκος δεν αντέχει και αφήνει την τελευταία του πνοή.

Διαβάστε ακόμα

Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα μαθαίνει πώς ο Μάρκος πήγε να κάψει τη….