«Έρωτας φυγάς» spoiler: Οι φιτιλιές της Νότας – «Ο Φάνης είναι απατεώνας»
Tv Spoilers

«Έρωτας φυγάς» spoiler: Οι φιτιλιές της Νότας – «Ο Φάνης είναι απατεώνας»

«Έρωτας φυγάς» spoiler: Οι φιτιλιές της Νότας – «Ο Φάνης είναι απατεώνας»

Θα μεταφέρει τις υποψίες της στον Στέφανο

Νέα καθηλωτικά επεισόδια έρχονται στον δεύτερο κύκλο του «Έρωτα φυγά».

Ο Φάνης είναι ένα κεφάλαιο που θα μας απασχολήσει αρκετά από τη νέα σεζόν. Από την πρώτη στιγμή που μαθαίνει για την εμφάνισή του η Νότα αρχίζει να τον υποψιάζεται. Όσο ακούει τον Στέφανο να μιλάει με ενθουσιασμό για τον ανιψιό του τόσο πιο πολύ εκνευρίζεται.

Δεν ήξερε καν την ύπαρξή του και τώρα βλέπει να μπαίνει ξαφνικά στη ζωή τους ο γιος του πεθαμένου εδώ και χρόνια αδερφό του Στέφανου και να διεκδικεί μερίδιο από την περιουσία του. Η ίδια πιστεύει ότι αυτή θα περνούσε ατόφια στον Μάρκο και μπορεί το διαζύγιο με την Ευγενία να είναι αναπόφευκτο αλλά ο πάμπλουτος Μάρκος δεν θα άφηνε ποτέ στον δρόμο την πρώην σύζυγό του και τη θεία της, Άλλωστε τους έχει ξεκαθαρίσει ότι μετά το διαζύγιο θα μένουν κοντά γιατί θέλει το παιδί της να μεγαλώσει και με τους δύο γονείς του.

Η Νότα δεν μένει με σταυρωμένα χέρια

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, φυσικά και η Νότα δεν μένει με σταυρωμένα χέρια αλλά προσπαθεί να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για το νέο της στόχο. Αυτό που της έχει πει ο Στέφανος είναι πως ο Φάνης μεγάλωσε στο εξωτερικό με τη μητέρα του όταν εκείνη χώρισε από τον αδερφό του. Τότε ο Θανάσης δεν πήγαινε καν σχολείο. Και όλα αυτά τα χρόνια ο Στέφανος δεν είχε καμία επαφή με τη νύφη του ούτε είχε δει ποτέ τον ανιψιό του. Έχει πολλά ερωτήματα για αυτό κάνει μία νέα επίσκεψη στη… φίλη της την Ελπίδα μήπως τη διαφωτίσει και η Ελπίδα δεν την απογοητεύει αφού φροντίζει να της πει: «Δεν τον θυμάμαι καλά τον Φάνη τότε ήμουν και εγώ μωρό. Θυμάμαι ότι ο αδερφός του Στέφανου δεν του έμοιαζε καθόλου ήταν κοντός και άσχημος. Μάλιστα, όλοι αναρωτιόμασταν πως όταν παντρεύτηκε η γυναίκα εκείνη που ήταν πανέμορφη». Αυτή η περιγραφή ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις υποψίες της Νότας.

«Πώς είναι δυνατό ο Φάνης είναι ψηλός και ωραίος; Μήπως είναι κάποιος απατεώνας που γνωρίζει την ιστορία και εμφανίστηκε τώρα για να πάρει την περιουσία του Στέφανου; Μήπως έχει σκοτώσει το κανονικό φάνηκε έχει πάρει τη θέση του;»

Βάζει φιτιλιές στον Στέφανο

Ενώ πίνουν το καφεδάκι τους η Νότα ρώτα τον Στέφανο δήθεν με αθωότητα και από ενδιαφέρον: «Μήπως βιάζεσαι πολύ να τον εμπιστευτείς; Και γιατί να επιστρέψει τώρα και όχι όσο ήσουν στη φυλακή; Σε έψαχνε στην πόλη και ρωτούσε παντού για σένα. Αφού ήξερε ποιος είσαι και πού μένεις τι ήθελε να μάθει πρώτα; Εμένα όλα αυτά μου φαίνονται λίγο περίεργα. Μήπως να έκανες πρώτα μία έρευνα;».

Ο Στέφανος της απαντάει πως θα λάβει σοβαρά υπόψη του τις επιφυλάξεις της αλλά θα συνεχίσει να τα αντιμετωπίσει με θετική διάθεση.

Διαβάστε επίσης

«Έρωτας φυγάς»: Αλεξάνδρα και Μάρκος το «σκάνε» για να ζήσουν τον έρωτά τους