Έρωτας φυγάς spoiler: Συγκλονιστική αποκάλυψη – Είναι αδέλφια!
Tv Spoilers

Έρωτας φυγάς spoiler: Συγκλονιστική αποκάλυψη – Είναι αδέλφια!

Έρωτας φυγάς spoiler: Συγκλονιστική αποκάλυψη – Είναι αδέλφια!

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό θα ταράξει τη ζωή στο Κιάρι και θα εξηγήσει πολλά ανεξήγητα στα επόμενα επεισόδια του Έρωτα φυγά

Μια συγκλονιστική εξέλιξη έρχεται στα επόμενα επεισόδια του Έρωτα φυγά όπως αποκάλυψε το περιοδικό TiVi Σίριαλ.

Η «βόμβα» αφορά το παρελθόν του Φάνη που έχει αναστατώσει τις ζωές των ηρώων στο Κιάρι και πώς αυτό συνδέεται με την οικογένεια των Δεμερτζήδων.

Ο Φάνης -που υποδύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου- συστήθηκε ως ανιψιός του Στέφανου Παράσχου, κανείς όμως δεν γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα και τους λόγους που τον έφεραν στη Μεσσήνη.

Έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μάρκου και του Στέφανου και εγκαθίσταται για τα καλά στη Μεσσήνη ενώ δήλωνε περαστικός.

Αυτό που κανείς δεν ξέρει είναι ότι έχει έρθει για έναν συγκεκριμένο σκοπό ενώ μόνο ένας άνθρωπος γνωρίζει τις προθέσεις του, με τον οποίο επικοινωνεί τηλεφωνικά και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα.

Ο Φάνης μισεί θανάσιμα τον Ιάσονα και ο λόγος αποκαλύπτεται από τον περιοδικό.

Το μεγάλο του μυστικό είναι ότι ο Ιάσονας είναι αδελφός του καθώς ο Γεώργιος Δεμερτζής ήταν και δικός του πατέρας! Ο Φάνης είναι εξώγαμο παιδί που ο Δεμερτζής δεν αναγνώρισε ποτέ και μεγάλωσε με πολλές δυσκολίες μέσα στην απόλυτη φτώχεια, σε αντίθεση με τον Ιάσονα που είχε μια πολυτελή ζωή.

Κατάφωρα αδικημένος, αφού δεν μπορεί να βλάψει τον πατέρα του, ο Φάνης αποφασίσει να στραφεί κατά του νόμιμου κληρονόμου του, του ίδιου του αδελφού, τον οποίο θέλει να καταστρέψει.

Το σκληρό παρελθόν του Φάνη

Όταν ο Φάνης ήταν 6 ετών ο άνθρωπος που θεωρούσε πατέρα του διώχνει τον ίδιο και τη μητέρα του από το σπίτι έχοντας μάθει ότι το παιδί δεν είναι δικό του.

Η μητέρα του καταφεύγει στο σπίτι του Δεμερτζή ζητώντας βοήθεια, όμως ο οικονόμος του την εμποδίζει και τη διώχνει κακήν κακώς για να μην την ακούσει η Μαργέτα.

Πολλά χρόνια αργότερα, όταν η μητέρα του Φάνη ήταν ετοιμοθάνατη, εκείνος της υπόσχεται να εκδικηθεί τον Δεμερτζή και να αποκαταστήσει την αδικία σε βάρος τους.