Famagusta spoiler: «Η σχέση του Τεύκρου και της Δάφνης θα δοκιμαστεί και θα απομακρυνθούν! Αλλά…»
Tv Spoilers

Famagusta spoiler: «Η σχέση του Τεύκρου και της Δάφνης θα δοκιμαστεί και θα απομακρυνθούν! Αλλά…»

Famagusta spoiler: «Η σχέση του Τεύκρου και της Δάφνης θα δοκιμαστεί και θα απομακρυνθούν! Αλλά…»

Η τηλεοπτική Δάφνη Σέκερη μοιράζεται τα πάντα για τον ρόλο της!

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς Famagusta επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής (7/4) στις 22:40 με νέα συγκλονιστικά επεισόδια.

Όλα θα πάρουν άλλη τροπή μετά την αποκάλυψη ότι ο Θοδωρής είναι αυτός που σκότωσε την Ελένη. Και φυσικά οι ιστορίες που θα ακουστούν από ανθρώπους που έζησαν την εισβολή θα καθηλώσει για άλλη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Η Χριστίνα Παπαδοπούλου υποδύεται τη μικρότερη κόρη της οικογένειας Σέκερη, τη Δάφνη, και μίλησε στο TV24 για όσα θα παρακολουθήσουμε στα επεισόδια αλλά και τι θα συμβεί με τον δικό της ρόλο.

Είδαμε πως αναγνωρίστηκε ποιος τελικά σκότωσε την Ελένη, αλλά δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει η Δάφνη, γνωρίζοντας ότι πίσω από τη δολοφονία της φίλης της κρύβεται ο άντρας της αδελφής της.

«Η πονηριά και η καχυποψία δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει τη Δάφνη. Αυτός είναι και ο λόγος που με την αποκάλυψη της αλήθειας θεωρώ ότι θα τη δούμε σε σοκ, ενώ θα νιώσει πολύ άσχημα που δεν πίστευε τις φήμες περί κρυφής σχέσης με παντρεμένο. Δεν φανταζόταν ποτέ πώς η καλύτερή της φίλη θα κρατούσε ένα τέτοιο μυστικό από αυτή, ούτε φυσικά είχε ικανό τον Θοδωρή να απατήσει την αδελφή της και πόσο μάλλον να σκοτώσει έναν άνθρωπο».

Θα μπορούσε να μπει στη διαδικασία του να κάνει κακό, δεδομένης της αγάπης που είχε στην Ελένη;

«Το τελευταίο πράγμα που έχει στο μυαλό της η Δάφνη είναι να πληγώσει ή να προκαλέσει κακό σε κάποιον. Η εκδικητικότητα δεν είναι καθόλου στοιχείο του χαρακτήρα της ακόμη και όταν μιλάμε για μια τέτοια τραγική κατάσταση. Θα συγκεντρωθεί περισσότερο στο να σταθεί πλάι στην αδελφή της παρά στο προξενήσει οποιοδήποτε κακό σε αυτόν τον άνθρωπο».

Παρά τα δεινά που συμβαίνουν στην οικογένειά της βιώνει και τον απόλυτο έρωτα στην αγκαλιά του Τεύκρου. Πώς θα συνεχιστεί η σχέση;

«Είναι δύο ερωτευμένοι άνθρωποι γεμάτοι αγάπη και τρυφερότητα ο ένας για τον άλλον. Θα υπάρξουν εμπόδια στη σχέση τους και για κάποιο διάστημα θα αναρωτηθούν και οι τηλεθεατές αν όντως θα κρατήσει αυτή η σχέση».

Το γεγονός πως δική του προτεραιότητα είναι ο αδελφός του, Μάριος, δεν θα την προβληματίσει κάποια στιγμή;

«Η προτεραιότητα που δίνει στον αδελφό του ο Τεύκρος είναι κάτι που καταλαβαίνει απόλυτα. Γνωρίζει πολύ καλά πως ο μικρός Μάριος δεν έχει τους γονείς του δίπλα του και πως ο Τεύκρος είναι ουσιαστικά ο κηδεμόνας του. Δεν θα έμπαινε ποτέ ανάμεσά τους. Το ιδανικό για αυτή θα ήταν να της αφήσει χώρο ο Τεύκρος να τον βοηθήσει και να είναι δίπλα του και στα δύσκολα. Λατρεύει τον Μάριο εξίσου και θα ευχόταν να μπορούσε να είναι εκεί για αυτόν περισσότερο. Τα προβλήματα έρχονται όταν η ίδια αισθανθεί πως αυτό δεν προτίθεται να το κάνει ο Τεύκρος, ίσως και ποτέ».

Εκείνος πάντως έχει πει ότι η σχέση θα δοκιμαστεί πολύ.

«Ναι, είναι αλήθεια πως θα υπάρξει κρίση στη σχέση τους και ίσως απομακρυνθούν για ένα διάστημα. Ευχόμαστε, όμως, ότι αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ αλλά θα δυναμώσει τον έρωτά τους».

Διαβάστε επίσης

Famagusta επόμενα επεισόδια: Ο Θοδωρής μαθαίνει στη φυλακή ότι θα γίνει πατέρας