«Γλυκάνισος» spoiler: Το δόλιο σχέδιο της Ελεάνας για να κρατήσει κοντά της τον Στρατή – Τι λέει στη Ραζάν;
Tv Spoilers

«Γλυκάνισος» spoiler: Το δόλιο σχέδιο της Ελεάνας για να κρατήσει κοντά της τον Στρατή – Τι λέει στη Ραζάν;

«Γλυκάνισος» spoiler: Το δόλιο σχέδιο της Ελεάνας για να κρατήσει κοντά της τον Στρατή – Τι λέει στη Ραζάν;

Το spoiler του Znews

Ένα βήμα πριν να χαθεί κάθε ελπίδα για τον Στρατή και τη Ραζάν βρίσκεται η σειρά «Γλυκάνισος» του ΣΚΑΪ, που προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 21.00 με διπλό επεισόδιο.

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν η μυθοπλασία στους περισσότερους τηλεοπτικούς σταθμούς αποτελεί τη ναυαρχίδα και τον κρυμμένο άσσο στο μανίκι τους και μετά από χρόνια έχουν να επιδείξουν σειρές διαμάντια στους τηλεθεατές.

Σε μια δύσκολη σεζόν από άποψη ανταγωνισμού, ο ΣΚΑΪ επένδυσε στον «Γλυκάνισο», μια τηλεοπτική παραγωγή προδιαγραφών του εξωτερικού, με ένα καστ ηθοποιών που το τηλεοπτικό κοινό αγαπά.

Ο απαγορευμένος έρωτας δύο νέων παιδιών που τους χωρίζουν πολλά συγκινεί το τηλεοπτικό κοινό.

Τα γυρίσματα είναι προσεγμένα στην κάθε λεπτομέρεια που με μαεστρία τόσο ο σκηνοθέτης όσο και ο διευθυντής φωτογραφίας δίνουν στο κοινό ένα άρτιο αποτέλεσμα τηλεταινίας.

Η σειρά του Σταύρου Ποταμάρη και του Κώστα Βούλγαρη σε σενάριο του Γιώργου Κυρίτση μας μεταφέρει στη Μυτιλήνη όπου προσπαθεί να ανθίσει ένας δύσκολος έρωτας, αυτός της Μουσουλμάνας Ραζάν με τον Χριστιανό και παντρεμένο Στρατή.

Το ζευγάρι γνωρίζει πολλά εμπόδια και η σύζυγος του Στρατή, η Ελεάνα (Ευγενία Δημητροπούλου) σκοπεύει να τους βάλει ακόμα ένα και ίσως αξεπέραστο σύμφωνα με το spoiler που εξασφάλισε το Znews.

Ενώ ο Στρατής όπως θα δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου εξηγεί στη Ραζάν ότι ο γάμος του με την Ελεάνα είναι πλέον τυπικός, εκείνη αισθάνεται προδομένη.

Ο Στρατής υπολογίζει χωρίς το δόλιο σχέδιο που έχει καταστρώσει η Ελεάνα που ναι μεν θέλει να τον εκδικηθεί αλλά δεν θέλει και να τον χάσει και μαζί με αυτόν και τα προνόμιά της.

Σύμφωνα με το spoiler, η Ελεάνα ανακοινώνει στη Ραζάν ότι είναι έγκυος αποτελειώνοντάς την και σπρώχνοντάς την να πάρει την απόφαση να παντρευτεί τον Καρίμ την επόμενη μέρα.

Ο Στρατής το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος.

Θα προλάβει όμως;